Sibel Kekilli 43 let


Sibel Kekilli se narodila 16.června 1980 v Heilbronnu v rodině německých Turků. Dětství a školní léta strávila ve svém rodném městě. Po škole pracovala dva roky na radnici v Heilbronnu, poté se přestěhovala do Essenu, kde vykonávala různá povolání. Pracovala např. jako prodavačka, servírka, uklízečka, vrátná, ale také jako fotomodelka, hrála v pornu a byla vedoucí nočního klubu.

Od té doby Sibel Kekilli hrála v několika filmech, jako např. KEBAB CONNECTION, WINTERREISE nebo snímku v česko-německé koprodukci POSLEDNÍ VLAK. Rovněž si střihla roli prostitutky Shae v celosvětově úspěšném seriálu HRA O TRŮNY. Dalším zásadním filmem v její kariéře se stal snímek CIZINKA rakouské režisérky Feo Adalag, v němž ztvárnila roli mladé turecké ženy Umay, jež se musí potýkat s domácím násilím a nepochopením vlastní rodiny. Vedle filmové a televizní produkce se také objevila ve videoklipu německé skupiny Rosenstolz.

Mimo jiné se také angažuje v boji proti násilí na ženách v muslimských komunitách a podporuje organizaci Terre des Femmes, která sídlí v Hamburku a bojuje za rovnoprávný život žen a dívek na celém světě. Svůj názor nahlas vyjádřila i během protivládních protestů v Turecku v roce 2013, kdy se postavila na stranu demonstrantů. V současnosti žije se svým přítelem v Hamburku.


16.6.1980
Heilbronn, Baden-Württemberg, Západní Německo
Sibel Kekilli csfd

Karanlık GeceSlava the DogMeeresleuchtenUčitelBerlin, I Love YouDie Männer der EmdenWhat a ManCizinkaGierPihallaEve DönüşPoslední vlakStrach Fay GrimovéUnterwegs geficktZimní cestaDer Star-Schnitt - Schonungslos & ohne TabusKebab ConnectionProti zdiSibel - Die wahre Sex Diva2002 wilde Sex-NächteAuf frischer Tat ertappt!Casa RossoDiva-DivaEin SommertagstraumEuro Mädchen - Amateure intim 11Hotel FickmichgutJunge ÄrscheLollipops 16Megageile Küken-Farm, DieSextrip - Heisses Pflaster AmsterdamSüsse Teeny-TräumeTeeny Exzesse 68 - Kesse BienenTierisches Teenie-ReitenVerfickte Praxis, DieDas Beste aus 'Teeny Exzesse' 8Junge Debütantinnen 19: Deutsche Debütantinnen - Hart & herzlichFreiheit ist das Einzigste, was zähltBulletsBruder – Schwarze MachtMísto činuHra o trůny


Aktualizace osobnostního profilu Sibel Kekilli: 16.11. 2023 00:49