Petr Vacek 59 let


Petr se narodil v roce 1965 ve Slaném. Po úspěšném ukončení střední školy šel na DAMU, kterou také zvládl. Pak se angažoval v Divadle vítězného února v Hradci Králové. Od začátku 90. let je ve stálém angažmá Studiu Ypsilon v Praze, kde hrál např. Duška v Mozartovi, Vaška v Prodané nevěstě, Rádce v Rusalce, Odpovědníka v Praze stověžaté aj.

Věnuje se také zpěvu a překladatelství. Zpívá v židovském pěveckém souboru Mišpacha. Velice se také zajímá o ekologii a o projekty zaměřené na podporu dětí v dětských domovech. Stal se členem Rady Greenpeace ČR.

V posledních letech se věnuje občanskému sdružení Letní dům, které pečuje o děti v dětských domovech. Dále o víkendech pořádá semináře pro děti, které brzy opustí dětské domovy a začnou žít normální život. Projekt nese název Život nanečisto.


1.1.1965
Slaný, Československo
Petr Vacek csfd

Zoufalé ženy dělají zoufalé věciŘachandaSprávnej dresHusitiKousek nebeMazaný FilipVyhnání z rájeEliška má ráda divočinuCausa KainJak se Matěj učil čarodějemChladné srdceAmerikaDiamantové mečeSaturninUčitel tanceKamarád do deště II - Příběh z BrooklynuSprávný učitel nenosí mečCizinci v doměÚtěk ze seriáluMůj obchod se psyGobseckAť žijí duchové!Hlava MedúzyPoldaSpecialistéJetelínČeské stoletíZdivočelá zeměUliceDunaPražský písničkářO zvířatech a lidechSaturninČeská sodaHříchy pro pátera KnoxeDobrodružství kriminalistikyDruhý dechZlá krev


Aktualizace osobnostního profilu Petr Vacek: 31.10. 2023 03:40