Pía Reyes 59 let


Tato Filípínská herečka a modelka se narodila jako páté dítě z osmi 3. července 1964. Žila a vyrostla v Havertownu v Pennsylvánii.Vystudovala Haverford High School, kde hrála ve školním týmu basketbal, tenis a hlavně lakros. Hrála i na postu křídla v týmu Penn State University's national championship lacrosse team.

Zahrála si v několika filmech z produkce Playboye a sebe samu si zahrála spolu s majitelem a zakladatelem časopisu Hughem Hefnerem v jednom dílu seriálu FRESH PRINCE OF BEL-AIR v hlavní roli s Willem Smithem. Z filmu u nás známých si zahrála v malé roli tanečnice ve filmu se Stevenem Seagalem v hlavní roli ON DEADLY GROUND (Aljaška v plamenech) a roli členky gangu Aliciu a později zombie v třetím dílu hororové zombie série RETURN OF THE LIVING DEAD III.

Dále si zahrála v hororové komedii AUNTIE LEE'S MEAT PIES v romantickém dramatu ROMANCING SARA, v eroticky laděných dramatech CALL GIRL a SINFUL INTRIGUE a spolu s další Playmate Shannon Tweed v erotickém thrilleru INDECENT BEHAVIOUR III naposledy se objevila ve filmu ALIEN ABDUCTION: INTIMATE SECRETS z roku 1996.

Pía Reyes je jedna z nejznámějších Playmates a objevila se i ve videu 21 Playmates Centerfold.


3.7.1964
Manila, Filipíny
Pía Reyes csfd

Playmate Profile Video Collection Featuring Miss November 1997, 1994, 1991, 1988Alien Abduction: Intimate SecretsCall GirlHříšné intrikyIndecent Behavior IIIRomancing SaraAljaška v plamenechNávrat živé smrti 3Auntie Lee's Meat PiesFresh Prince21 Playmates Centerfold CollectionPlayboy Video Playmate Calendar 1990Playboy: Sexy LingerieEric Carmen: Hungry Eyes


Aktualizace osobnostního profilu Pía Reyes: 24.2. 2024 00:29