Hanna Alström 43 let


Hanna Alström, celým jménem Hanna Carolina Alström, už v pouhých šesti letech začala hrát v Mladém divadle ve Stockholmu, kde působila i její o šest let starší sestra Sars Alström, která je známá ve Švédsku hlavně díky seriálovým rolím.

S filmovou rolí se potkala už v roce 1989, a to v sérii krátkých filmů Astrid Lindgren, Gull-Pian. V roce 1999 se objevuje ve filmu Sherdil jako jedna z hlavních postav a další, již filmové role, na sebe nenechají dlouho čekat. V roce 2014 dostává roli princezny Tilde ve filmu Kingsman: Tajná služba a vzhledem k ohlasům se objevuje i v druhém díle Kingsman: Zlatý kruh, kde se jí dostává více prostoru.


5.3.1981
Stockholm, Stockholms län, Švédsko
Hanna Alström csfd

Skleněný pokojMůj vlastní měsícKingsman: Zlatý kruhSámská krevKingsman: Tajná službaTillbaka till BrommaMig äger ingenSpotřebujte doZločiny z vášně: Nebezpečné snyTenkrát na PhuketuTvå herrars tjänareKnäckaEn spricka i kristallenPrvní láska mé ženySherdilBert - den siste oskuldenKorunaMaskinerietSven Hjerson Agathy ChristieNot For ProfitVraždy v SandhamnuBez hranicSkuteční lidéVítejte ve ŠvédskuPřípady Anniky BengtzonovéStockholm - BåstadLivet i FagervikBarnen på LunaSkärgårdsdoktornNya tiderAspiranternaLängtans blåa blommaVita lögner


Aktualizace osobnostního profilu Hanna Alström: 2.11. 2023 22:38