Keoni Waxman 55 let


Keoni Waxman je americký filmový režisér, scénarista a producent. Narodil se 30. června 1968 v Honolulu na Havajských ostrovech. Tam byl také vychováván svými rodiči. Jeho otec ja Kanaďan, matka je původem z Havaje.

Šance na větší úspěch přišla až v roce 2008, kdy Keoni podepsal smlouvu na tři filmy s produkční společností Voltage Pictures. Ve všech filmech spolupracuje s akční hvězdou Stevenem Seagalem. Akční film THE KEEPER měl premiéru v říjnu roku 2009 a vzbudil pozitivní ohlasy. Jeho dalšími filmy budou akční snímky ON THE RUN a BORN TO RAISE HELL. Oba by měly mít premiéru roku 2010.

Keoni si napsal k většině svých filmů i scénař a třikrát se podílel i na produkci. S manželkou Michel má dceru Story a syna Kainoa.


30.6.1968
Honolulu, Hawaii, USA
Keoni Waxman csfd

The ModelizerSanta GamesVrah mezi námiAlpha CodeThe Hard WayKartel smrtiNa špatné straně hlavněNejlepší zabijákAbsolutionCesta za pomstouPravidla podsvětíNaprostá sebedůvěraDcera jako rukojmíHlídačMstitelNečekaný zločinSmrt modelkyAmber's StoryThe SuspectShooting GalleryZachránceThe HighwaymanOdstřelovačOkamžik výbuchuI Shot a Man in VegasTéměř na dněStrážce spravedlnostiTajemství KarmyZtracený pokladMay Day


Aktualizace osobnostního profilu Keoni Waxman: 12.3. 2024 18:14