Bryce Dallas Howard 43 let


Rusovláska, která hltala Camuse a Sartera, vystudovala na tradičním východě Spojených států, ale teprve na západním pobřeží se proslavila. Bryce Dallas Howard je nejen dcerou Rona Howarda, ale také nadějnou herečkou mladé generace osmdesátých let k níž patří Kirsten Dunst či Scarlett Johansson.

Pihaté zrzky se světlou pletí a pravidelnými rysy, bývají předurčeny pro role zvláštních bytostí nebo alespoň výjimečných žen. Julianne Moore, Marlène Jobert, Aňa Geislerová nebo Nicole Kidman dokáží ve svých rolích působit jako éterické a současně osobité, silné ženy. Stejně tak štíhlá Bryce Dallas Howard, jíž orámování zelených očí tmavě hnědou konturou přidává na přitažlivosti. Její nejznámější role však na sexappealu založeny nebyly. Patří mezi ně slepá Ivy (Vesnice) a vodní nymfa (Žena ve vodě), které v ní podtrhují rysy podivné bytosti.

Objevení se Bryce Dallas Howard v šoubyznisu však rozhodně není záhadné jako zjevení těchto bytostí na filmovém plátně. Narodila se před šestadvaceti lety do stejně zrzavé rodiny, jako je ona sama. Její otec není nikdo jiný, než režisér Apolla 13, Čisté duše nebo nedávno tolik diskutované Šifry mistra Leonarda Ron Howard a její matkou je spisovatelka a příležitostná herečka Cheryl Howard. Howardovi jsou spolu více než 30 let a po Bryce s druhým jménem Dallas (podle místa jejího početí a narození) si pořídili ještě dvojčata Jocelyn a Paige (1985) a syna Reeda (1987). Nicméně herectví se věnovalo nebo věnuje mnohem více Howardových - Brycin strýc Clint Howard si zahrál v téměř dvou stovkách filmů a dědeček Rance Howard a babička Jean Speegle Howard byli také herci.

Prestižní studia na východním pobřeží


2.3.1981
Los Angeles, California, USA
Bryce Dallas Howard csfd

Argylle: Tajný agentJurský svět: NadvládaPsí domovRocketmanJurský svět: Zánik říšeMůj kamarád drakZlatoJurský svět50/50Černobílý světTwilight sága: ZatměníŽivot po životěTerminator SalvationGood DickZtráta diamantové slzyChacun son cinémaSpider-Man 3Jak se Vám líbíŽena ve voděManderlayBook of LoveVesniceČistá dušeGrinchApollo 13RodičovstvíStar Wars: Příběhy rytířů JediArrested DevelopmentČerné zrcadloJurský svět: Indominus na útěkuHitRECord on TVGriffinoviDisney galerie / Star Wars: MandalorianDadsThe Lion's Mouth OpensReflections of Lady in the WaterInside 'The Village': A Movie SpecialMuse - Neutron Star Collision (Love Is Forever)Pant SuitsSolematesThe HugDespairPět příběhů šílenstvíThe MandalorianBoba Fett: Zákon podsvětíM83 - Claudia Lewis


Aktualizace osobnostního profilu Bryce Dallas Howard: 31.10. 2023 15:53