Bernard Farcy 75 let


Bernard Farcy se před kamerou poprvé objevil v roce 1979 v malé roli v televizním seriálu JOSÉPHINE OU LA COMÉDIE DES AMBITIONS. Objevil se taky ve filmech jako POCHOD VE STÍNU z roku 1984, VEČERNÍ ÚBOR z roku 1986 či PROFESIONÁL 2: SMOLAŘ z roku 1987. Vždy se ale jednalo jen o malé role.

V poslední době jsem Bernarda mohli vidět jako VELKÝ VEZÍR, LE VILAIN a taky v nesčetném množství televizních reklam, z nichž nejznámější je ta na medvídky Haribo.


17.3.1949
Lyon, Francie
Bernard Farcy csfd

Taxi 5Julie-AichaLa Folle Histoire de Max et LéonÀ la recherche du temps perduGaunerT4xiLe Grand CharlesLe bénévoleVelký vezírPouze pro zvanéZloduch AlbertTaxi 3Asterix a Obelix: Mise KleopatraPercutés, LesBratrstvo vlků - Hon na bestiiMystère Parasuram, LeTaxi, taxiTapage nocturneTaxiLa Divine PoursuiteLes Soeurs SoleilParazitTrois frères, LesCoeur à prendreGrosse fatigueNalezenec Justininen, boží levobočekVacances au purgatoireLes ÉquilibristesÀ deux minutes prèsA Soldier's TaleAccord parfaitLa TravestieNebuďte policajtaCoeurs croisésFrancois Villon - Básník a tulákSamotářSaxoEt demain viendra le jourRodinné poutoVečerní úborEsclave et PharaonNaléhavý případPitié pour les ratsThéorie du 1%, LaFemmes de personneNáš příběhPochod ve stínuMěsíc v kanáluComtesse de Charny, LaColonnes du ciel, LesNéo PolarSérie noireCapitaine XJoséphine ou la comédie des ambitionsDe Gaulle: histoire d'un géantAstérix & Obélix: Mission Cléopâtre - Le ComankonaféMonstrus CircusLe plein des sens


Aktualizace osobnostního profilu Bernard Farcy: 7.11. 2023 21:42