Ludacris 46 let


„Rád bych pracoval s Eminemem, mohli bysme udělat nějakou pecku. Ale kdo ví, ještě se nestalo.“

Během roku 2003 vyběhl do světa se singlem „Act A Fool“ ze soundtracku k 2FAST 2FURIOUS. Ve stejné době vypustil single z alba Chicken-N-Beer s názvem „P-Poppin“ (Pussy Poppin). Na albu hostovali známé tváře jako Snoop Dogg, Lil Fate, Playaz Circle a další. Spolu s Chaka Zulu je spoluzakladatel labelu Disturbing tha Peace. Prodal přes 13 milionů nahrávek jen v USA. Je rapperem s největším počtem Top 40, Top 25 a Top 10 Billboard Hot 100 Hits. CD-čka prodával i na ulici z kufru svého auta.

Objevil se ve filmech THE WASH, LIL PIMP, CRASH nebo AMERICAN HUSTLE. Je zobrazován dokonce i ve videohrách Def Jam: Fight for NY a Def Jam: Icon. V roce 2007 si odbyl svou minutku slávy v seriálu THE SIMPSONS.

V dubnu 2008 odstartoval nový business. Přinesl singapůrskou kuchyňi do svého rodného města. Je to čtvrtý restaurant svého druhu, šéfkuchař Chris Yeo vlastní ještě tři restauranty různě rozmístěných po státech. Ludacris do tohoto obchodu investoval přes milion dolarů, uvažuje o dalších dvou restaurantech.


11.9.1977
Champaign, Illinois, USA
Ludacris csfd

Fast X: Part 2Rychle a zběsile 10Sláva je tu sníhTady cesta končíRychle a zběsile 9John HenryPsí detektivRideRychle a zběsile 8Jim Henson's Turkey HollowRychle a zběsile 7Sázka na nejistotuRychle a zběsile 6BreakawayHlavně nezávazněRychle a zběsile 5Šťastný Nový rokGamerBall Don't LieMax PayneRocknRollaSanta má bráchuBros., TheHustle a FlowMalý pasákRhythm City Volume One: Caught UpCrashRychle a zběsile 2MyčkaKarma's WorldEmpireRobot ChickenSimpsonoviZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiHard Rock LiveJeen-yuhs: Trilogie o Kanye WestoviHip Hop UncoveredJustin Bieber: The New MeYou're Watching Video Music Box30 for 30The Art of Organized NoizeThe Great Hangover TourATL: The Untold Story of Atlanta's Rise in the Rap Game


Aktualizace osobnostního profilu Ludacris: 5.11. 2023 10:16