Chad Michael Murray 42 let


Chad Michael Murray se narodil 24.9.1981 ve znamení vah. Má jednu sestru Shannon a čtyři bratry: Nicka, Rexe, Tylera a Brandona. V sedmnácti letech vyhrál stipendum modelingové agentury v Bufallu. Krátce nato dostal svou první filmovou roli, hrál v seriálu Gilmorova děvčata.

V roce 2001 si zahrál Charlieho Todda v seriálu Dawsonův svět. Chad se dostal i na stříbrné plátno, zahrál si v komedii Mezi námi děvčaty s Jamie L. Curtis a s Lindsay Lohan, dále v Moderní popelce s Hilary Duff a naposledy v hororu Dům voskových figurín s Elishou Cuthbert a Jaredem Paladecki.

Nyní je hvězdou serálu One Three Hil, který běží v Americe. Rád sportuje, nejradši má fotbal a basketbal. Angažuje se v charitativních záležitostech a bojuje proti drogám. 16.4. 2005 se oženil v Santa Monice s přítelkyní Sophií Bush, ale bohužel ji o 5 měsíců později opustil kvůli jiné dívce.


24.8.1981
Buffalo, New York, USA
Chad Michael Murray csfd

Mother of the BrideFortress 3Fortress: Sniper's EyeAmerická zrůda - Ted BundyBarvy láskyFortressKilling FieldSand Dollar CoveThe Holiday TrainVánoce v Angel FallsAlice in WinterlandDlouhá noc přežitíVánoční setkáníMax Winslow and the House of SecretsPět přání k VánocůmCamp Cold BrookDům na plážiRoad to ChristmasPsanci a anděléOther People's ChildrenNapospas osuduA Madea ChristmasCavemenFruitvaleHrůza v Connecticutu 2: Duch GeorgieScruplesTo Write Love on Her ArmsPřed očimaVánoční duchZemě zatracenýchDům voskových figurínModerní PopelkaMezi námi děvčatyOsamělý strážceTěžký návratMegiddo: The Omega Code 2Murphy's DozenSullivan's CrossingRiverdaleStarSun RecordsAgent Carter


Aktualizace osobnostního profilu Chad Michael Murray: 17.12. 2023 22:52