Brian O'Halloran 54 let


Brian Christopher O'Halloran, občas přezdívaný Sloppy B, se narodil v roce 1965 v městečku Old Bridge ve státě New Jersey, kde také vyrůstal. Brianův otec byl strojní inženýr a pracoval v automobilovém průmyslu a Brian se v dětství chtěl vydat v jeho stopách. Poté, co Brianův otec zemřel, když bylo Brianovi 15 let, Briana opustila touha stát se inženýrem a začal objevovat herectví.

V divadle hraje Brian rád a říká, že být před živým publikem je pro herce ten nejlepší trénink. Brian je od roku 2003 ženatý s herečkou Dianou Devlin a mají spolu jedno dítě. Momentálně Brian shání peníze na realizaci vlastního scénáře.


20.12.1969
New York City, New York, USA
Brian O'Halloran csfd

Clerks IIIOff-TimeRushedThe RetaliatorsShooting HeroinWit's EndJay a mlčenlivý Bob: PřeprcMadness in the MethodRight Before Your EyesAnti-BodyBad FrankFleaShooting ClerksBloody Slumber PartyCry for RevengeCalendar GirlHooking UpStalo seBrutal Massacre: A ComedyJunior DefendersClerks 2: Muži za pultemMoby Presents: Alien Sex PartyDrop Dead RosesJay a mlčenlivý Bob vrací úderVulgarDogmaGroupiesHledám AmyFlákačiMladí muži za pultemClerksClerkMiddle VillageBack to the Well: Clerks II'Clerks' 10th Anniversary Q & AOh, What a Lovely Tea PartySnowball Effect: The Story of ClerksLogic: HighlifeClerks: The Lost SceneThe Flying CarThe Grindhouse RadioComic Book Men


Aktualizace osobnostního profilu Brian O'Halloran: 18.3. 2024 07:33