Gregory Sporleder 60 let


Gregory Michael Sporleder je americký herec s talentem pro hraní vojáků ve filmech jako SKÁLA, ČERNÝ JESTŘÁB SESTŘELEN nebo VZBUĎTE SE, VOJÁCI!. Absolvoval Universal City High School v St Louis, Missouri a byl zvolen nejlepším tanečníkem třídy. Od roku 2001 je ženatý s manželkou Megan.

Sporleder dál hraje v menších vedlejších rolích jako V KŮŽI JOHNA MALKOVICHE nebo SWAT. V poslední době jste ho mohli vidět v HBO seriálu PRAVÁ KREV jako Calvina Norrise.


24.4.1964
USA
Gregory Sporleder csfd

Doubting TomIn the Wake of IreThe Importance of Doubting TomPodivníHotel pro psyVelká ránaS.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazeníParádní jízdaČerný jestřáb sestřelenG-Men from HellNeodvolatelná miseNepolíbenáAt Sachem FarmI Woke Up Early the Day I DiedNení únikuFanatics, TheProtitahSkin and BoneSkálaTwisterVěznice AndersonvillePožírač mozkůKritický stavVzbuďte se, vojáci!Fatální instinktNa útěku za průšvihemPravdivá romanceVelké vítězstvíThe Kid Who Loved ChristmasŠvindlířiCold JusticeŘekni cokoliv...Animal KingdomA Cannibal's HandshakeAgent CarterMyšlenky zločinceZákon ganguAmerican Horror StoryMemphis BeatMentalistaTrue Blood: Pravá krevMůj přítel MonkLittle House on the PrairieCarnivale24 hodinSmallville


Aktualizace osobnostního profilu Gregory Sporleder: 10.3. 2024 03:17