Hilda Abrahamz 64 let


Tato herečka, vlastním jménem Hilda Astrid Abrahamz Navarro, se narodila 14. listopadu 1959. A jelikož její postava vzbuzuje velkou pozornost stala se v roce 1980 Miss Venezuela, také zastupovala Miss Word v Londýně a umístila se v Top 15 semifinalistek.

Během svého manželství přestala natáčet a chtěla se věnovat domácnosti a manželovi, ale jak sama uvádí, nebylo to příliš jednoduché. V roce si zahrála v telenovele BARVY LÁSKY (1999) jako Candelárie Pabuenová, která má pět dětí s jiným mužem - "S Candelárií nemám vůbec nic společného, ona je mnohem výstřednější" - ale postavu i děti si oblíbila, i když zatím žádné neměla. Po této telenovele jí začali přezdívat "mamina z Carity Pintady", vůbec jí to nevadí protože sama má pět synovců které miluje a cítí se jako jejich máma.

Následovaly další role jako např. Rebecy Del Avila v telenovele ANGELICA PECADO (2000), v LA NIŇA DE MIS OJOS (2001) jako Mercedes Aguirre a A CALZÓN QITAO. V roce 2002 přišla její další velká role vypočítavé Olimpie Mercury de Villanueva v telenovele MÁ TLUSTÁ VALENTÝNA. Poté přišla další role v telenovele BLÁZNIVÁ ANASTASIE (2004) jako Constaza. KRUTÁ LÁSKA (2005) v roli Pamely Johnson, v TE TENGO EN SALSA (2006) kde ztvárnila Giocondu Chaparro a v NADIE ME DIRÁ CÓMO QUERERTE (2008) coby Mercedes de Galindo.

Diety jí pomáhají udržovat postavu, pečuje o sebe, ačkoliv v prvních dnech manželství přibrala, ale začala chodit do posilovny a moc jí to baví,její velkou vášní jsou sladkosti a ráda si je i dopřává.


14.11.1959
Caracas, Venezuela
Hilda Abrahamz csfd

Modrá a ne moc růžováDe mujer a mujerNadie me dirá como quererteKrutá láskaBláznivá AnastasieMá tlustá ValentýnaA calzón quitaoNiña de mis ojos, LaAngelica pecadoBarvy láskyTodo por tu amorKa InaPor estas callesPrincesaDesprecio, ElNatachaAbigailSelva MariaPasion de Teresa, LaBienvenida EsperanzaLeonelaKapricho S.A.Luz Marina


Aktualizace osobnostního profilu Hilda Abrahamz: 14.10. 2023 21:34