Bérénice Bejo 47 let


Bérénice Bejo se narodila 7. července 1976 v Buenos Aires v Argentině. K filmové tvorbě měla poměrně blízko - její otec Miguel Bejo byl argentinský scénárista a režisér. Když jí byly tři roky, odstěhovala se s rodiči do Francie, kde pak nastartovala její herecká kariéra.

V roce 2002 ztvárnila postavu Olivie ve filmu 24 HODIN ZE ŽIVOTA JEDNÉ ŽENY (24 Hours in the Life of a Woman). Jedním z jejích filmů, které byly ke shlédnutí i u nás, byl film AGENT 117 (OSS 117: Le Caire, nid d’espions-2006), kde hrála půvabnou egyptskou muslimku jménem Larmina El Akmar Betouche. Film sám je parodií na Jamese Bonda a odehrává v Egyptě roku 1955. Na DVD v češtině jsme mohli vidět Bérénice v roli Claire v komedii POSLEDNÍ SLUŽBA. Jedna z jejích zatím posledních rolí byla postava Claire ve filmu PROIE (Pray-2010).

Bérénice Bejo se angažovala i v politice - roku 2002 vystupovala na podporu tehdejšího premiéra Lionela Jospina v prezidentských volbách, její favorit však vypadl již v prvním kole. Vdala se za režiséra Michela Hazanaviciuse.


7.7.1976
Buenos Aires, Argentina
Bérénice Bejo csfd

HLM PussyHawaiiLa contadora de películasSharksSous le tapisKolibříkPoslední střihIl materiale emotivoL'Homme de la caveWirf deine Sorgen über BordLe Bonheur des uns...Zapomenutý princFunanLe JeuNaprostá láskaPodivuhodná cesta fakíra, který uvízl ve skříniObávanýTout là-hautTři vrcholkyPo lásceSladké snyVěčnostMládí vůdceHledáníPoslední diamantMinulostObětní beránekLáska všemi desetiUmělecLa TraqueModern LovePoslední službaSa raison d'être13 m2DůmAgent 117Když padají hvězdyKavalkádaVelká roleDans le rouge du couchantDissonancesSem Ela24 hodin ze života jedné ženyComme un avionKoanPříběh rytířeNejvětší ženská nadějePassionnémentZajatkyněSapajou contre SapajouHistoire d'hommesSoeurs Hamlet, LesFrères d'armesLes redoutablesSauvetageJedna a jedna je šestJulie LescautováL'@mour est à réinventerAu plus près des requins


Aktualizace osobnostního profilu Bérénice Bejo: 5.11. 2023 07:59