Linda Cardellini 48 let


Celým jménem Linda Edna Cardellini se narodila v kalifornském Redwood City jako dcera Lorraine Hernan a Waynea Davida Cardelliniho. Poprvé vystupovala před publikem v deseti letech, když zpívala ve školní hře. Po tomto vystoupení začala navštěvoval hodiny dramatické výchovy a objevila se v několika dalších školních hrách. Vychodila střední školu v Mountain View a poté studovala divadelnictví na univerzitě Loyola Marymount. Studium úspěšně ukončila v roce 2001.

O Lindině soukromém životě se toho mnoho neví a nepíše. Ve volném čase se Linda věnuje především umění, miluje obzvláště Margaret Keane.


25.6.1975
Redwood City, California, USA
Linda Cardellini csfd

Strážci Galaxie: Volume 3CaponeAvengers: EndgameLa Llorona: Prokletá ženaNebezpečná laskavostZelená knihaÚtok z hlubinAustin FoundTáta je doma 2ZakladatelAvengers: Age of UltronTáta je domaVítejte u měReturnSejmout zabijákaSuperhvězda SupermanSuperProjekt LAZARKrál videoherAmerická zbraňZkrocená horaJimmy Glick v LalawooduLolliLoveScooby-Doo 2: Nespoutané příšeryCancun CapersScooby-DooNevyřčené tajemstvíPravá blondýnkaAnděl strážnýPrinc a surfařMrtvý na univerzitěStrangelandGood BurgerSmrt nás spojíHawkeyeMuppets NowRobot ChickenBloodline


Aktualizace osobnostního profilu Linda Cardellini: 1.11. 2023 10:10