Elizabeth Mitchell 54 let


Ačkoli se narodila přímo v městě stvořeném pro film, dlouho to na nějakou kariéru nevypadalo. Jako malá se s rodiči, mimochodem obchodníky s realitami, musela přestěhovat do Dallasu a na univerzitě studovala výtvarné umění. Brzy ovšem poznala, že jí láká něco jiného a šest vyvíjela talent na divadelních prknech v Dallasu.

Její zatím nejslavnější účastí je (nyní už trilogie) Santa Clause s Timem Allenem, dál se ovšem potlouká po různých televizních show a filmech. Nedávno jsme ji mohli vidět také v drsné krimi Running Scared.


27.3.1970
Los Angeles, California, USA
Elizabeth Mitchell csfd

Mimozemský únos rodičůWhen Time Got LouderHon na čarodějkyVčelí královnyWhat We FoundThe Christmas ClubOčista: Volební rokMé potrhlé jáPřípad CaseyAnswers to NothingLost: The Final ChapterLost: The Final JourneySanta Claus 3: Úniková klauzuleZběsilý útěk3: Dale Earnhardtův příběhThe Lyon's DenMuž a chlapecThe Santa Clause 2Hollywood PalmsHra na dvě stranyFrekvencePříběh Lindy McCartneyovéSestřička BettyMollyGiaComfort, TexasOuter BanksSanta ClausoviPrvní krevDobrý doktorExpanzeMrtvý bodDead of SummerBez hranic


Aktualizace osobnostního profilu Elizabeth Mitchell: 7.11. 2023 11:44