Kelly Rowland 43 let


Kelly Rowland se narodila 11.února 1981 v Atlantě. Už od 4 let byla nadšená pro hudbu a především pro zpěvačku Whitney Houstonvou. Když dostala první desku s Whitney, pouštěla si ji dokolečka každý den. Kelly si poprvé veřejně zazpívala v kostele, kde musela stát na židli aby se vůbec dostala k mikrofonu. Po této pěvecké zkušenosti se rozhodla věnovat zpívání. Když zpívala dostala se do vlastního světa, každý se na ni při zpěvu díval a to se jí líbilo.

Kelly si mimo zpívání zahrála v sitcomu THE HUGHLEYS a také si zahrála Lori v celovečerním hororovém filmu FREDDY VS. JASON a objevila se i v posledním hraném Asterixovi (ASTERIX A OLYMPIJSKÉ HRY). Krom toho si zahrála obsáhlý počet „self“ rolí a podílela se na tvorbě filmové hudby Mona Lisa Smile, Hitch.


11.2.1981
Atlanta, Georgia, USA
Kelly Rowland csfd

Fantasy FootballProkletí městečka Bridge HollowMerry Liddle Christmas BabyBlack Is KingMerry Liddle Christmas WeddingMerry Liddle ChristmasLove by the 10th DateMysli jako onAsterix a Olympijské hryMotown 45The Seat FillerFreddy versus JasonBeverly HoodGrown-ishEqualizerPolicajtky z L.A.American SoulBlack Lady Sketch ShowEmpireThe Spin CrowdNorman Lear: 100 Years of Music & LaughterThe Beauty of BlacknessMáme jasnoYou're Watching Video Music Box100 Greatest Dance Songs of Rock & RollRegular HeroesHomecoming: Film od BeyoncéThe Secret to BallinBeyoncé: Život je jen senGod Save My ShoesNothing But the BeatKdyž mně bylo 17Moonwalking: The True Story of Michael JacksonBizarní jídlaDestiny's Child: Live in AtlantaBefore, During and 'After the Sunset'Born to DivaI Love the '70sI Love the '80sDestiny's Child LiveIntimate Portrait: Destiny's ChildKoncert pro New York - živěMTV20: Everybody Talk About Pop Music!Intimate PortraitKelly Rowland: FlowersBeyoncé, Blue Ivy, SAINt JHN, WizKid: Brown Skin Girl


Aktualizace osobnostního profilu Kelly Rowland: 11.11. 2023 14:42