Pete Davidson 30 let


Peter Michael Davidson je znám jako herec, komik a stand-up komik. Má mladší sestru Casey a v sedmi letech přišel o otce, který zasahoval při teroristickém útoku 11. září 2001 jako hasič přímo u newyorských dvojčat. Trpí Crohnovou chorobou a v pubertě si prošel obdobím, kdy si pohrával se sebevražednými myšlenkami, ale hudba rappera Kida Cudiho mu prý zachránila život.

V roce 2015 získal menší roli ve filmu Vykolejená nebo v To zařídíme (2018). Je brán spíše jako komik, ale v pozdějších filmech ukázal, že mu svědčí i dramatičtější poloha. Za zmínku stojí Big Time Adolescence (2019) nebo The King of Staten Island (2020), na kterém se spolupodílel i scenáristicky a v roli Scotta použil hodně za svého reálného života.

Jeho osobní život je velmi pestrý. Byl zasnoubený s Arianou Grande a v roce 2019 prožil i krátký románek se starší Kate Beckinsale. V roce 2016 byl magazínem Forbes zařazený mezi 30 nejvlivnějších lidí své doby.


16.11.1993
Staten Island, New York City, New York, USA
Pete Davidson csfd

Peníze těch tupcůRychle a zběsile 10The HomeTransformers: Probuzení monsterWizards!Good MourningHádej, kdo je vrahMarmadukMeet CuteSebevražedný oddílKrál Staten IslanduAli ví, po čem muži toužíAngry Birds ve filmu 2HnüsThe Jesus RollsTěžká pubertaTo zařídímePete Davidson: SMDVykolejenáSchool DanceSober CompanionBupkisZhulený bratřiZelenáčThe Guest BookFriends of the PeopleAdam Devine's House PartyBrooklyn 99Live From New York!Machine Gun Kelly, Trippie Redd - CandyClick, Clack, Moo: Christmas at the FarmGrow a GuyNickelodeon Kids' Choice Awards 2023Jon Stewart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American HumorPete Davidson a nejlepší kámošiThe Hall: Pocta Georgi Carlinovi, Robinu Williamsovi, Joan Rivers a Richardu PryoroviHarry Potter: Bradavický turnaj čtyř kolejíJonas Brothers Family RoastMiley's New Year's Eve Party Hosted by Miley Cyrus and Pete DavidsonDC FanDome


Aktualizace osobnostního profilu Pete Davidson: 19.11. 2023 17:53