Francesca Eastwood 30 let


Mladá modrooká začínající herečka celým jménem Francesca Ruth Eastwood je dcerou amerického herce Clinta Eastwooda a britské herečky Francesky Fisher. Narodila se 7. srpna 1993 ve městě Redding ve státě Kalifornia. Nejdřív chodila do soukromé školy Santa Catalina ve městě Monterrey, později navštěvovala školu Roberta Louise Stevensona. Od roku 2013 chodí do University of Southern California.

Zlom v její kariéře přišel v roce 2014, kdy získala hlavní roli v seriálu Oh, You Pretty Things! Zahrála si Olívii Jones, kterou ztvárnila v devíti epizodách. Za tuto roli byla nominována na Streamy Awards v kategorii nejlepší herečka dramatu. Menší roli si zahrála ve filmu Jersey Boys. V roce 2015 získává roli v seriálu Heroes Reborn, hrála v pěti epizodách Molly Walker.

První hlavní roli získala v roce 2015 a to v televizním filmu Sara's Choice. Ve stejný rok si zahrála ještě ve filmech jako jsou: Wuthering High nebo Girl Mising. Jejími nejnovějšími snímky jsou Outlaws and Angel, Cardinal X nebo As Greek as It Gets.

Dne 17. listopadu 2013 se provdala za Jordana Feldsteina v Las Vegas ve státě Nevada. Jejich manželství bylo ovšem po pouhých osmi dnů Francescou anulováno. Má dva nevlastní bratry (Kyle a Scott Eastwood) a čtyři nevlastní sestry (Kimber, Alison, Kathryn a Morgan Eastwood).


7.8.1993
Redding, California, USA
Francesca Eastwood csfd

ClawfootAttention AttentionČasA Violent SeparationWake UpM.F.A.MDMATrezorPsanci a anděléFinal GirlKids vs MonstersSara's ChoiceWuthering HighZtracená dívkaJersey BoysPravda zabíjíHvězdy padají na HenriettuFargoMěstečko Twin PeaksHrdinové: ZnovuzrozeníProzíravostZlatý Glóbus 2013Mrs. Eastwood & CompanyBig Morning Buzz LiveAmerican Film Institute Salute to Clint Eastwood, The


Aktualizace osobnostního profilu Francesca Eastwood: 2.11. 2023 12:25