Jack Coleman 66 let


Je nejmladší ze sedmi dětí. Navštěvoval Dukeovu univerzitu, kde se rozhodl zabývat se profesionálním herectvím. Po promoci v roce 1980 navštěvoval Národní divadelní institut (National Theater Institute), kde zdokonaloval své herecké dovednosti. Oženil se s herečkou Beth Toussaint (Vřískot 3) se kterou mají dceru Tess.

Za roli ve hře Stand - Up Tragedy byl nominován, a za představení v Bouncers zvolen jako vítěz Los Angeles Drama Critics Circle Award. Napsal hry Studio City a Can't Help Falling, kde také hrál a které produkoval.


21.2.1958
Easton, Pennsylvania, USA
Jack Coleman csfd

RattlesnakesDo I Say I Do?The TankThe Submarine KidSalvationMůj táta RockerPolární bouřeKrásky od kravOtcův návratPoslední zpověďVražedná touhaAnděléDítě MedúzySpawnČas před explozíTrapped in SpaceForeign StudentRubdownThe Return of Eliot NessDcera temnotDěti nevěstyDružičkyThe Pursuit of HappinessGood TroubleOrdinary JoeWestworldHavaj 5-0Policie ChicagoVražedná právaHrdinové: ZnovuzrozeníAvengers - SjednoceníCastle na zabitíHeroes Reborn: Dark MattersDokonalý SpidermanHulk and the Agents of S.M.A.S.H.


Aktualizace osobnostního profilu Jack Coleman: 20.4. 2024 12:56