Paul Landers 59 let


Paul Landers vlastním jménem Heiko Paul Hiersche je kytarista kapely Rammstein. Není přesně jisté, kde se narodil, ale pravděpodobně v Bělorusku. Jako malý však žil v Moskvě. Proto také umí plynule rusky. To ovšem neplatí o psaní a čtení. V 16ti se odstěhoval z domova kvůli rozporům s otcem.

V roce 1983 se stává členem kapely Feeling B spolu s budoucím spoluhráčem z Rammstein, Flakem Lorenzem. V roce 86 zakládá spolu s některými kamarády z Rammstein kapelu First Arsch. A v roce 1994 již v celém složení vyhrávají spolu soutěž v Berlíně, který jim umožňuje nahrát profesionální nahrávku a vzniká skupina Rammstein.

Paul Landers se v mládí učil na housle, klavír a kytaru. Má rád kořeněná jídla a rád plave. V mládí pracoval mimo jiné i jako topič nebo mechanik telekomunikací.


9.12.1964
Berlín, Východní Německo
Paul Landers csfd

xXxRammstein: ParisRammstein in AmerikaRammstein: Live from Madison Square GardenAnakonda Im NetzRammstein: VölkerballRammstein: Live aus BerlinRammstein: AdieuRammstein: AngstRammstein: Dicke TittenRammstein: ZeitRammstein: Zick ZackRammstein: AusländerRammstein: DeutschlandRammstein: RadioRammstein: Mein Herz brenntRammstein: Mein LandRammstein: HaifischRammstein: Ich tu dir wehRammstein: PussyRammstein: Mann gegen MannRammstein: BenzinRammstein: Keine LustRammstein: RosenrotRammstein: AmerikaRammstein: Mein TeilRammstein: Ohne DichRammstein: LichtspielhausRammstein: Feuer frei!Rammstein: Ich willRammstein: SonneRammstein: Du riechst so gut '98Rammstein: Du hastRammstein: EngelRammstein: SeemannRammstein: Du riechst so gutRammstein: Videos 1995-2012Family Values Fall Tour '98Live from Studio Five


Aktualizace osobnostního profilu Paul Landers: 25.4. 2024 13:32