Chantal Poullain 67 let


Původem Francouzka se narodila v Marseille. Od útlého dětství se věnovala baletu a toužila po herecké kariéře. Po maturitě na gymnáziu krátce žila v Anglii a nakonec zamířila na studia Divadelní akademie ve švýcarské Ženevě. Zde také hostovala ve Státním divadle a měla namířeno za lepším životem do USA. Už měla údajně v kapse letenku, když její život navždy změnilo setkání s českým hercem a komikem Bolkem Polívkou. Byla to láska na první pohled a tak Chantal místo do Ameriky následovala své srdce do komunistického Československa.

Objevila se také v několika českých filmech a televizních inscenacích. Za všechny jmenujme například ŠAŠEK A KRÁLOVNA, KOPYTEM SEM KOPYTEM TAM nebo KRÁL UBU.

V r.1989 se manželům Polívkovým narodil syn Vladimír, nedlouho nato se však vztah Chantal a Bolka rozpadl. Dnes žije Chantal stále svobodná v Praze. Je zakladatelkou a patronkou nadace Archa Chantal.


17.8.1956
Marseille, Francie
Chantal Poullain csfd

DimenzeNejvětší darTajemství KarmyZlatý podrazPrázdniny v ProvenceBuráceníBlízko nebeMalvínaVyhnání z rájeNa zámkuSuzanneHrad z pískuDon GioKonec starých časůKopytem sem, kopytem tamŠašek a královnaMísto zločinu České BudějovicePůlnoční zpověďMadameOrdinace v růžové zahraděKapitán ExnerStopy životaGympl s (r)učením omezenýmNejlepší trapasyDokonalý světTrapasyO ztracené lásceChantal Poullain, moje životní odyseaKlaunovo pozdní odpoledne13. komnataIn Love We TrustThe Parliament of SoulsTajemství Bolka PolívkyNeobyčejné životyRakovina je šokPo stopách hvězdRetro


Aktualizace osobnostního profilu Chantal Poullain: 30.10. 2023 23:46