Jiří Adamec 76 let


Narodil se v roce 1948 ve Dvoře Králové nad Labem. Je to velmi úspěšný režisér. Po střední škole vystudoval DAMU a hned poté FAMU v Praze. Už během studií navázal spolupráci s Československou televizí.

Z předešlého manželství má syna Marka a dcery Terezu s Kristýnou. V dnešní době je ženatý se známou sportovní moderátorkou na TV NOVA Janou Novákovou, se kterou má syna Daniela.


9.3.1948
Dvůr Králové nad Labem, Československo
Jiří Adamec csfd

Léto s gentlemanemChybná diagnózaKlecVzpomínka na břehu mořeVstup do ráje zakázánAť přiletí čáp, královno!Nejlepší kšeft mýho životaSlepá je nocKverulantkaCo takhle svatba, princi?Trvale jasnoŽivot a smrt malíře Petra Jana B.Barvy na výběrCawdor a FeraKus životaZávazekDlouhý čas nadějeKřižovatkaBrakýřiBláznivé jaroRozčarovaníVečer za 22.000VyhnanstvíMezičasSluníčko na houpačceVýletyPrincové jsou na drakaHořké dnyPozdrav z přístavuCesta domůPaví králPlácekŠaty po tetěBásník, jenž miloval světJablíčko se dokouleloNikdo se tě neprosilO Honzovi a BarušceTak teď nebrečO třech bratříchPůjčkaCesty domůPojišťovna štěstíNováciDlouhá míleRodáciBylo nás šestSanitka


Aktualizace osobnostního profilu Jiří Adamec: 1.11. 2023 18:10