Johnny Messner 54 let


Johnny Messner se narodil 11. dubna 1970 v Syracuse, New Yorku v USA, ale vyrůstal v Newbury, Port Massu v Massachusetts. Spolu s Johnnym zde vyrůstali i jeho dva sourozenci. Nejprve žil v Evropě do svých 13ti let, kdy jeho otec sloužil u letecké armády ve Velké Británii. Během této doby si zamiloval sport a hrál v místním fotbalovém týmu na vojenské základně. Zájem o sport ho přiměl stát se sportovním reportérem, předtím než se obrátil k herectví.

Jeho velký průlom ve filmu nastal v roce 2002, kde si zahrál spolu s Cameron Diaz v PROSTĚ SEXY. Dále pracoval na třech filmech spolu s Brucem Willisem - SLZY SLUNCE (2003), MŮJ SOUSED ZABIJÁK 2 (2004) a RUKOJMÍ (2005). Když točil svou roli jako představitel Lance Baldwina v show „The O.C.“, přišel Bruce Willis spolu se svou dcerou Tallulah za ním do studia, kde oslavili její narozeniny. Johnny jí všude provedl a vše ukázal a všichni ve studiu jí zazpívali „happy birthday“. Jeho nejnovější role je ve filmu ÚTĚK PŘED STRACHEM (2006) po boku Paula Walkera.

Johnny Messner měří 184 cm, má zelené oči a je narozen ve znamení skopce. Jeho čínské znamení je znak psa a Johnny o sobě říká, že je typem muže, který si potrpí na jeany a trika. Vlastní také několik tetování. Na jeho levém rameni je americký orel a na levém předloktí modrooká Monica Bellucci, se kterou si také zahrál ve filmu SLZY SLUNCE. Tyto dvě tetování mu vlastnoručně vytetoval jeho bratr. Poslední tetování anděla ze 17. století má na pravém rameni. Johnny říká, že růže, které lemují anděla, symbolizují jeho blízké, které má velmi rád.

Johnny je upřímná a praktická osoba, jak sám říká. Miluje vaření a přátelé o něm říkají, že je nejštědřejší člověkem, jakého znají.


11.4.1970
Syracuse, New York, USA
Johnny Messner csfd

Call Her King12 hodin na odplatuDetektiv KnightAmerican SiegeCash CollectorsDeadlockKosmický hříchOverrunR CultureRunnin' with JohnsonCloverFinal KillNezvaný hostThe Christmas High NoteVe stínu ganguAlone We FightSilencerAmerican ViolenceThe Girl Who Invented KissingMise CondorPerfektní vojákZabij, nebo zemřiCheckmateCondemnedHodný, zlý a mrtvýEqualizerThe OutsiderCaught on TapePolicajt na odpisKill 'em AllShe Wants MeArénaPříběh vojákaCorradoNeodvratná pomstaDealerRemarkable PowerThe Art of TravelThe Poker ClubV ringu smrtiJudy's Got a GunVěřícíAž do dnaZběsilý útěkPoslední přáníRukojmíAnakonda: Honba za krvavou orchidejíMůj soused zabiják 2Pravidla bojeFinding HomeSlzy slunceProstě sexyPodzimní premiéraOperace Delta Force 4Myšlenky zločincePanenka Jane


Aktualizace osobnostního profilu Johnny Messner: 30.10. 2023 22:45