Kenan Thompson 45 let


Americký herec a komik Kenan Thompson se narodil 10. dubna 1978 v Atlantě, v Georgii. Zde také vyrůstal v rodině Fletchera a Elizabeth Ann Thompson. Má dva sourozence, staršího bratra a mladší sestru. Od svých 15 let se začal věnovat hraní ve škole, konkrétně jeho první divadelní hrou byla „The Gingerbread Duck". Následně se zkusil prosadit v divadelní společnosti pro mládež Ensemble of Atlanta (YEA).

Premiérovým filmem, ve kterém byla Kenanovi svěřena hlavní role, byla komedie GOOD BURGER. V dalších letech se objevil v několika dalších komediích – DOBRODRUŽSTVÍ ROCKYHO A BULLWINKLA, VELKÝ TLUSTÝ LHÁŘ, PÁN PŘEVLEKŮ, ŠÍLENÝ RANDE nebo LÁSKA NIC NESTOJÍ, vždy se ale jednalo spíše o menší role. V roce 2004 si zahrál hlavní roli v komedii TLUSTÝ ALBERT a vidět jsme ho mohli také vedle Ice Cubeho v HOLIČSTVÍ 2. Jako jeden z cestujících si zahrál se Samuelem L. Jacksonem ve známém filmu HADI V LETADLE. Následovaly filmy WYATTOVY PÁRKY, STAN HELSING či THE MAGIC OF BELLE ISLE s Morganem Freemanem. Ve dvouminutovém snímku si s Christophem Waltzem zahrál ve fiktivním traileru DJESUS UNCROSSED. V menších rolích se objevil ve filmech THEY CAME TOGETHER a OPPOSITE SEX. Svůj hlas propůjčil i několika animovaným filmům – VESMÍRNÍ OPIČÁCI (2008), ŠMOULOVÉ (2011) nebo PES RO(C)KU (2016). Kromě toho ho můžeme často vidět v pořadu SATURDAY NIGHT LIVE, kde působí od roku 2003 až dodnes.

V roce 2011 se oženil s Christinou Evangeline, se kterou má své jediné dítě.


10.5.1978
Atlanta, Georgia, USA
Kenan Thompson csfd

Good Burger 2Trollové 3Pierre the Pigeon-HawkVelký červený pes CliffordVšude dobře, sám doma nejlípHubieho HalloweenTrollové: Světové turnéKouzelný parkPlaymobil ve filmuGrinchLoupež ve velkém styluPes ro(c)kuŠvagrRuka v rukávuSázím na sex: Vítěz bere všeChuť znovu žítŠmoulovéStan HelsingVesmírní opičáciWyattovy párkyHadi v letadleHoličství 2Public LightingTlustý AlbertLáska nic nestojíŠílený randePán převlekůVelký tlustý lhářDobrodružství Rockyho a BullwinklaKenan & Kel: Two Heads Are Better Than NoneGood BurgerŠampióni 3Těžké váhyŠampióni 2BupkisBanda: Ďábelské historkyKenanBless the HartsTrolls: TrollsTopiaNezdolná Kimmy SchmidtScooby-Doo, hádej kdo je tu?Nature Cat


Aktualizace osobnostního profilu Kenan Thompson: 31.10. 2023 01:55