Belinda Carlisle 65 let


Belinda Jo Carlisle se narodila ve znamení Lva. Byla nejstarší ze sedmi dětí. Její otec Harold Carlisle byl stavitel a její matka Joanne byla hospodyňkou v domácnosti. Navštěvovala Newbury Park High School, kde byla roztleskávačkou místního basketbalového týmu. Když se její rodiče rozvedli, tak si její matka našla nového přítele, který byl alkoholik. Z toho důvodu utíkala z domova a žila divokým životem.

V roce 1986 se vdala za filmového producenta Morgana Masona, se kterým má syna Jamese. Rodina se v roce 1994 přestěhovala z USA do Francie, než se v roce 2017 usadila v thajském Bangkoku. Belinda váží 62 kilogramů a měří 170 centimetrů a její jmění je odhadováno přes 20 milionů amerických dolarů. V roce 2005 se rozhodla, že přestane se všemi svými závislostmi, od šňupání kokainu, pití alkoholu až po kouření cigaret. Začala meditovat a studovat buddhismus a příležitostně cvičit jógu. O svých životních zkušenostech a závislostech napsala v červnu roku 2010 svou autobiografii s názvem „Lips Unsealed: A Memoir“. Jediná závislost, která jí zůstala je belgická čokoláda Côte D’Or.

Její oblíbení autoři jsou Stefan Zweig a William Dalrymple a také se neobejde bez svého hydratačního krému La Crème Parfait od Carity Paris. Belinda je vegankou a pózovala pro ikonickou kampaň PETA s názvem „Rather Go Naked Than Wear Fur“, která je proti kožešinám a konzumaci masa. Její oblíbené jídlo je hummus a v minulosti byla cílem 32 stalkerů.


17.8.1958
Los Angeles, California, USA
Belinda Carlisle csfd

Manželské etudyOdpolední směnaKancelářská krysaThe Go-Go'sThe Advocate Celebrates 50 Years: A Long Road to FreedomBelinda Carlisle: Live From Metropolis StudiosMayor of the Sunset StripAn All-Star Tribute to Brian WilsonThe Go-Go's: Live in Central ParkSpotlight on SufferingVH-1 Where Are They Now?Top TenThe History of Rock 'n' RollChanging Minds, Changing TimesIntimate PortraitAlbum FlashUrgh! A Music WarBelinda Carlisle: Half the WorldBelinda Carlisle: Little Black BookBelinda Carlisle: Do You Feel Like I Feel?Belinda Carlisle: Live Your Life Be FreeBelinda Carlisle: (We Want) The Same ThingBelinda Carlisle: Runaway HorsesBelinda Carlisle: Summer RainBelinda Carlisle: Vision of YouBelinda Carlisle: La LunaBelinda Carlisle: Leave a Light OnSpirit of the ForestBelinda Carlisle: Circle in the SandBelinda Carlisle: I Get WeakBelinda Carlisle - Heaven Is A Place On EarthGo-Go's: Head Over HeelsThe Beach Boys: 25 Years TogetherGo-Go's: Prime TimeMTV 80s - Top 50 1984 Vs 1988!MTV 80s - Top 50 Super 80s Pop Hits!Uvedení do Rock-and-rollové síně slávy 2021MTV 80s - Top 50 Feelgood 80s Anthems!MTV 80s - Top 50 Unforgettable 80s Music Videos!Daily Blast LiveIn Bed with JoanBig Morning Buzz LiveDaybreakStrašidelné příběhy celebritThe Alan Titchmarsh ShowXposéCelebrity DuetsDancing with the StarsHell's KitchenStrictly Come DancingCelebrities UncensoredJimmy Kimmel Live!Staré... ale hityThe Wright StuffLoose WomenWho Wants to Be a MillionaireAudience with the Bee Gees, AnSo Graham NortonThe Howard Stern Radio ShowThe View


Aktualizace osobnostního profilu Belinda Carlisle: 22.3. 2024 14:45