Renée Taylor 91 let


Renée Taylor (za svobodna Wexler) se narodila 19.3. 1933 v New Yorku. V roce 1965 se provdala za italsko-amerického herce Josepha Bolognu, se kterým má jediného syna, jímž je Gabriel Bologni (také herec).

V našich končinách se ale proslavila zejména rolí židovské matky Sylvie Fain v sitcomu THE NANNY (1993). Paradoxně získala tři roky předtím také roli židovské matky, tentokrát ovšem v seriálu DREAM ON (1990), který vznikl pod taktovkou HBO. Po jistou dobu hrála tedy dvě takřka totožné role hned ve dvou různých sitcomech.


19.3.1933
New York City, New York, USA
Renée Taylor csfd

Tango ShalomMilovník po přechoduReparátZarra's LawDriving Me CrazyShould've Been RomeoBoston GirlsDen narubyThe Rainbow TribePan VčelkaA-ListDoba ledová 2: OblevaKalamazoo?Klub osamělých v Boynton BeachZlatíčkoNational Lampoon's - ZlatokopkyReturning Mickey Stern61*Dr. Dolittle 2Smrt nečekáSvatba sjednaná v nebiUtajená svatbaForeverŠílenýŠťastné a veseléBílý palácThe End of InnocenceThat's AdequateNemocný láskouWoman of the YearLucille Ball/Jackie Gleason Special, ThePoslední z vášnivých milovníkůJennifer on My MindMade for Each OtherNový listDetektivProducentiKrásné šílenstvíPoslíčekThe MuggerBobovy burgeryVěčnostMladí a hladovíWeird Loners2 $ockyJak jsem poznal vaši matkuManžel k pohledání


Aktualizace osobnostního profilu Renée Taylor: 16.11. 2023 21:21