Will Champion 45 let


William Champion je anglický hudebník a autor písní známý jako bubeník kapely Coldplay. Narodil se v Southamptonu, kousek od univerzity, kde vyučovali jeho rodiče. Jeho hudbu zamlada ovlivňovali zejména Tom Waits, Nick Cave a tradiční irský folk. V 8 letech se naučil hrát na piano, ve 12 na kytaru. Umí také hrát na baskytaru, housle a píšťalu.

Roku 2003 se oženil s učitelkou Marriane Dark, pár má spolu dceru Avu a dvojčata Juno a Rexe. Will se objevil ve Hře o trůny, v epizodě Deště Kastameru si zahrál jednoho z hudebníků na svatbě. Také je jednou z hlavních postav dokumentu Coldplay: A Head Full of Dreams.


31.7.1978
Southampton, Hampshire, England, Velká Británie
Will Champion csfd

Hra o trůnyColdplay - Music of the Spheres: Live at River PlateColdplay - Music of the Spheres: Live Broadcast from Buenos AiresColdplay Live from Climate Pledge ArenaRockfield, studio rockových hvězdColdplay: A Head Full of DreamsColdplay: Live in São PauloKoncert pro ManchesterColdplay's Game of Thrones: The MusicalColdplay - Ghost StoriesColdplay: Live 2012Coldplay: Live 2003Coldplay - Adventure Of A LifetimeColdplay - Up&UpColdplay - Christmas LightsColdplay - ShiverGlobal Citizen Festival 2015Coldplay X Selena Gomez: Let Somebody GoColdplay - Miracles (Lyric Video)Coldplay: True LoveThe Late Show with Stephen ColbertThe BRIT Awards 2013The BRIT Awards 2009The BRIT Awards 2006Coldplay: Live LeakVideo on TrialThe 45th Annual Grammy Awards$2 Bill


Aktualizace osobnostního profilu Will Champion: 12.10. 2023 16:09