Tim DeKay 60 let


Tim se narodil 12. června 1963 v Ithace ve státě New York, USA. Vyrostl a navštěvoval školu v Lansing ve státě Michigan, kde hrál ve školním týmu basketball a baseball. Později studoval na univerzitě Le Moyne obchod a filozofii. Po krátké době, kdy hrál profesionálně baseball, rozhodl se směrovat kariéru k divadlu. Na univerzitě Rutgers v New Jersey obdržel titul MFA (Master of Fine Arts). Zde později potkal i svou nynější ženu, se kterou má dvě děti.

V roce 2000 si zahrál trochu viditelnější roli ve filmu BIG EDEN, v roce 2004 ve filmu POD KONTROLOU jako Bill Caputo nebo v roce 2006 ve filmu POKOJNÝ BOJOVNÍK trenéra gymnastiky. Tim zároveň hraje v divadle na Broadway, kde si zahrál ve hrách jako Ridiculous Fraud, Billy Budd, Someone to Watch Over Me nebo The Lion in Winter.

V roce 2009 režíroval a produkoval krátký film THIS MONDAY. Tento film byl zahrnut do programu minimálně půl tuctu filmových festivalů, například Short Film Corner v Cannes. Na mezinárodním Short Film festivalu v Palm Springs byl tento film označen za ten absolutně nejlepší a dostal čtyři hvězdičky (ze čtyř).

Jeho prozatím největší úspěch je role v seriálu WHITE COLLAR (Ve službách FBI), kde hraje agenta FBI, který po boku s Nealem Caffreym (Matthew Bomer) chytá zloděje, padělatele a podvodníky.


12.6.1963
Ithaca, New York, USA
Tim DeKay csfd

IngressOppenheimerPolitical DisastersDěvče od sousedůTajemství ztracené archyNaked Under HeavenRandy and the MobOdvrácená strana JerichaPokojný bojovníkStávkaGenerace XPod kontrolouWelcome to the NeighborhoodPomoc!!! Já mám randeChestnut HillSwordfish: Operace HackerTaking Back Our TownTo je vražda, napsala: Konečně na svoboděBig EdenVrána 3: NávratBuddy BoyMálem hrdinovéVálky PentagonuInvazeKdyby zdi mohly mluvitPrsten1923ExpanzeFBI: Most WantedTady a teďAmerican CrimeLuciferDruhá šancePomstaVe službách FBITělo jako důkaz


Aktualizace osobnostního profilu Tim DeKay: 4.4. 2024 00:35