Júsuke Iseja 47 let


Japonský herec Yusuke Iseya se narodil 29. května 1976 v Tokiu. V roce 1996 začíná jako model a všimnou si jej značky jako Prada nebo L´Oreal a zároveň dokončuje studium na Tokyo National University of Fine Arts and Music.

V roce 2003 si zkouší i režii - natočí snímek KAKUTO a do jedné z hlavních rolí obsazuje i sám sebe. Krimi drama o yakuze a drogách sklidí úspěch a Iseya je nominován na cenu na Rotterdamském festivalu. Zlom nastává o rok později díky výpravnému filmu CASSHERN kde Iseya dostává hlavní roli a stává se jedním z nejpopulárnějších a nejzajímavjěších mladých herců v Japonsku.

Po tomto úspěchu talentovaný herec naštěstí nezapadl a po dalších, většinou dramatech a dabingu anime filmů, se v jedné z hlavních rolí vrací v komedii HONEY AND CLEVER (2006), který sklízí pochvalné ohlasy. Na pole světového filmu proniká díky stylovému snímku SUKYIAJI WESTERN DJANGO (2007) populárního režiséra Takashiho Mikee. Naposledy dostal malou roli ve filmu BLINDNESS (2008) režiséra Fernanda Meirellese.


29.5.1976
Tokyo, Japonsko
Júsuke Iseja csfd

Inoči no teišadžóDžúni hitoe o kita akumaTonkacu DJ Age-TaróMačine no owari niTonde SaitamaInujašikiItoši no IreneDžodžo no kimjó na bókenŠindžuku swan IIŠinobi no kuniGekidžóban MozuJoker GameTen no ChasukeŠindžuku swan: Kabukičó skauto sabaibaruDeo teneo liriko seupintoPotulný samuraj Kenšin: Kjóto v plamenechPotulný samuraj Kenšin: Konec legendyKiyosu kaigiRikjú ni tazune joJume uru futariKibó no kuniKuruma Isu de Boku Na Sora wo TobuOne no kanata ni: čiči to musuko no nikkóki cuiraku džikoAšita no DžóKaidži 2: Džinsei dakkai gému13 samurajůNingen šikkakuSlepotaClosed NoteDensen utaNemilosrdný střelecSaido kâ ni inuZukan ni nottenai mushiHačimicu to CloverKiraware Macuko no iššóWarau MikaeruZ moře není návratuŽezelotebonJuki ni negau kotoAkai cukiCasshern: První samuraj nového věkuDead End RunKakutoDistanceGaičúKinpacu no sógenWandafuru raifuMiman keisacu: Midnight runnerSurvival weddingKangoku no OhimesamaHanamojuHanako to AnOnna Nobunaga


Aktualizace osobnostního profilu Júsuke Iseja: 20.3. 2024 18:33