Jonathan Jackson 41 let


Jonathan se narodil na Floridě 11. května 1982 a krátce po jeho narození se rodina přestěhovala do Washingtonu. Jeho otec je doktor a matka je žena v domácnosti. Jonathan má o tři roky staršího bratra Richarda Lee Jacksona a starší sestru Candace Jackson. Po rodiném výletu do L.A. se devítiletý Jonathan a jeho bratr začali zajímat o herectví a když byli dost staří, rozhodli se bratři zkusit svoje štěstí v Los Angeles.

V roce 2002 si zahrál syna Sissy Spacek a Williama Hurta ve filmu TUCK EVERLASTING kde hrál po boku Alexis Bledel na téma zda je nesmrtelnost dar či prokletí. V roce 2004 si zahrál bohatého kluka Jamese Phelpse ve filmu DIRTY DANCING: HAVANA NIGHTS. V roce 2006 si zahrál sériového vraha Kennyho Kimese ve filmu A LITTLE THING CALLED MURDER.

Roku 2002 se oženil s herečkou Lisou Vultaggio s níž má dvě děti, chlapce Caleba a dívku Adoru. Také se aktivně věnuje muzice, hraje na kytaru a prošel několika skupinami. Nyní hraje v kapele Enation.


11.5.1982
Orlando, Florida, USA
Jonathan Jackson csfd

KalamityRantoonVražda je tak snadnáVenomHříšný tanec 2Jízda na střeleInsomnieTajemství nesmrtelnýchKlub sebevrahůOsudové podezřeníTrue RightsV nachovém oparuZtraceni v mořiLegenda o Ruby SilverThe Prisoner of Zenda, Inc.Všechno je dovoleno!NashvilleTerminátor: Příběh Sáry ConnorovéOne Tree HillZóna soumrakuNoční přízrakyBoy Meets WorldIntimate Portrait: Genie FrancisIntimate PortraitCrystal Clear21st Annual Critics' Choice AwardsThe 39th Annual Daytime Emmy AwardsThe 38th Annual Daytime Emmy AwardsThe 37th Annual Daytime Emmy AwardsThe 27th Annual Daytime Emmy AwardsThe 15th Annual Soap Opera Digest AwardsThe 26th Annual Daytime Emmy AwardsThe 25th Annual Daytime Emmy AwardsThe 22nd Annual Daytime Emmy AwardsWild Things: An Earth Day Special


Aktualizace osobnostního profilu Jonathan Jackson: 30.10. 2023 16:30