Barbora Munzarová 52 let


Narodila se v Praze v roce 1971 Luďku Munzarovi a Janě Hlaváčové. Její rodiče jsou velmi známí herci a tak se dalo také očekávat, že se Bára bude věnovat taktéž herectví. Po základní škole šla studovat gymnázium, kde úspěšně odmaturovala. Jelikož ji už od útlého dětství bavil sport, tak si po gymnáziu dala přihlášku na Fakultu tělesné výchovy a sportu. Na druhou přihlášku si vybrala herectví na DAMU, i když, to se překvapivě moc nelíbilo jejím rodičům kteří moc nechtěli, aby se Bára dala na herectví.

Ke konci 90. let ji angažovalo Divadlo na Vinohradech. Zamilovala se tam do Jiřího Dvořáka, se kterým měli v roce 2002 svatbu. Mají spolu jednu dceru, která se jmenuje Anna. Spolu s manželem a její maminkou dodnes působí v Divadle na Vinohradech.

V televizi se Bára objevuje hlavně v seriálech MÍSTO NAHOŘE, POJIŠŤOVNA ŠTĚSTÍ a ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ. Také jí baví dabing. Její hlas můžeme slyšet ve velmi úspěšném animovaném filmu Hledá se Nemo, kde svým hlasem nadabovala rybku Dory. Má také sestru, která se jmenuje Tereza a je městskou policistkou.


28.12.1971
Praha, Československo
Barbora Munzarová csfd

Kančí lesKlecČertova nevěstaNa rozchodnouOperace Silver ATajemství Lesní zeměPovodeňIn nomine PatrisZlatá bránaVůně vanilkyVraždy a něžnostiBronzová korunaJak vyženit z pekla štěstíCesta do pekla a zpátkyUčitel tanceSedm schodů k mociKapitán ExnerLabyrintPřípady 1. odděleníOrdinace v růžové zahraděĎáblova lestNemocnice na kraji města - nové osudyPříkopyMísto v životěTo nevymyslíš!Místo nahoře


Aktualizace osobnostního profilu Barbora Munzarová: 31.10. 2023 18:39