Michaela Mazáčová 59 let


Michaela Merten (rozená Mazáčová) vystudovala herectví ve Vídni na slavném Max Reinhardt Seminar. Je známa díky četným divadelním, filmovým a seriálovým rolím. Renomé získala i jako moderátorka, herečka, zpěvačka, autorka vlastni kolekce skla a dále jako úspěšná koučka osobního rozvoje. Od roku 1992 je šťastně provdaná za herce a moderátora Pierra Franckha a od roku 2004 se věnuje převážně koučování a nahrávání audio-knih. Spolu mají jednu dceru.

Se svým mužem převzali záštitu nad projektem "Lebendige Seen" (Živoucí jezera) v mezinárodním Global Nature Fund, který se zabývá ochranou životního prostředí a zodpovědným vývojem a ochranou v oblasti sladkovodních rezervoárů.


31.7.1964
Karlovy Vary, Československo
Michaela Mazáčová csfd

...und das ist erst der AnfangUrlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammenPrincezna a chuďasSchwarze TageEtwas am HerzenPoldové z RosenheimuDa kommt KalleEdel a StarckováPřípad pro dvaWilder KaiserAfrika je mým domovemSOKO MünchenBig BenSiskaDer SalzbaronKatrin ist die BestePobřežní strážAus heiterem HimmelDoktor z horDr. Stefan FrankŠimpanz CharlyDie KommissarinDie StadtindianerHappy HolidayTom Turbo DetektivclubUnsere HagenbecksRingstraßenpalaisStarejDerrickZibbRiverboat


Aktualizace osobnostního profilu Michaela Mazáčová: 11.4. 2024 15:43