Adriana Ugarte 39 let


Adriana Sofía Ugarte Pardal je španělská televizní, divadelní a filmová herečka a také příležitostná modelka, která své dětství prožila v historické madridské čtvrti Salamanca. Narodila se jako jediné dítě do rodiny s uměleckými sklony, jelikož její matka Yolanda Pardal byla spisovatelka a její otec byl soudce a právník Luis Manuel Ugarte Oterino, který také vlastní obchod se starožitnostmi a dekoracemi. Je také pravnučkou spisovatele Carlose Arnichese a vnučkou scénografa a spisovatele Eduarda Ugareta, který často pracoval po boku Luise Buñuela.

Adriana byla na obálce vydání časopisu Glamour Magazine z dubna 2016. Zdobila také obálky časopisů InStyle, Marie Claire, Cosmopolitan, Grazia a mnoha dalších. Mluví plynně francouzsky, španělsky a anglicky.

Narodila se ve znamení Kozoroha a je vysoká 163 centimetrů. Od roku 2013 do roku 2014 chodila s hercem Álexem Gonzálezem. Poprvé se setkali na natáčení filmu Combustión. Dvojice se objevila na obálkách mnoha bulvárních časopisů a byla často vídána na různých akcích. Bohužel jejich vztah trval jen rok. Následně se dala dohromady se španělským komikem a televizním moderátorem Davidem Broncanem.

Kromě typických domácích mazlíčků má lásku ke všem druhům různých zvířat včetně koní. Adriana se také připojila k mezinárodní organizaci na obranu hospodářských zvířat s názvem „Igualda Animal“, aby odsoudila hrozné životní podmínky, které musí snášet 28 milionů krůt, které jsou každoročně poraženy ve Španělsku. Natočila video se snímky zaznamenanými na jatkách a farmách v zemi, které ukazuje, jak jsou tito ptáci vybíjeni a rychle dáváni na porážku, když dosáhnou věku čtyř měsíců, a to navzdory skutečnosti, že krůty mají podle organizace zvířat očekávanou délku života 10 let.


17.1.1985
Madrid, Madrid, Španělsko
Adriana Ugarte csfd

Lobo ferozAmoureux de ma femmeZáhadná bouřeEl sistema solarJulietaPalmeras en la nievePosedlá pomstouCombustiónGente en sitiosNiños robadosLo contrario al amorMejor de Eva, LoCastillos de cartónGente de mala calidadŠibenicePsí hlavaSecreto del héroe, ElHeridasEvropské kmenyHáčkoParotEl tiempo entre costurasLa SeñoraEl comisarioMesa para cincoPantano, ElHospital CentralPolicías, en el corazón de la calleCuánto. Más allá del dineroEstocolmoDiminutos del calvario


Aktualizace osobnostního profilu Adriana Ugarte: 16.11. 2023 21:38