Melanie Scrofano 42 let


Melanie Neige Scrofano je kanadská televizní a filmová herečka a také příležitostná modelka. Narodila se v hlavním kanadském městě Ottawa, kde také navštěvovala místní základní a střední školu. Její matka pracovala jako vládní úřednice a měla francouzsko-kanadsko-italský původ, díky čemuž Melanie mluví plynně třemi jazyky, a to anglicky, francouzsky a italsky. I když jejím nejoblíbenějším jazykem je latina. Její otec byl profesní inženýr.

Ještě před svou profesionální kariérou herečky vystupovala jako modelka v televizním seriálu s názvem Jeff Ltd. a také si přivydělávala jako naběračka zmrzliny u Laury Secordové a později v Torontu obsluhovala ve Starbucks, kde si zamilovala vůni kávy, která se stala jejím nejoblíbenějším nápojem.

Melanie se narodila ve znamení Střelce a je vysoká 173 centimetrů. Je vdaná za osvětlovače Jeffa Pentecosta, se kterým má dva syny. Staršího Harryho, který se narodil 1. dubna 2013, a mladšího Teddyho, který se narodil 18. dubna 2017, a to v době, kdy natáčela akční fantasy seriál Wynonna Earp, ve kterém si zahrála titulní roli.

Melanie se chlubí tím, že procestovala skoro celý svět a že její nejoblíbenější turistickou destinací je britské město Londýn. Mezi její záliby patří fotografování, sledování seriálů a čtení knih. Její nejoblíbenější knihou je „Shannarův meč“ od amerického spisovatele Terryho Brookse.


20.12.1981
Ottawa, Ontario, Kanada
Melanie Scrofano csfd

The End of SexWelcome to Mama'sSmrtící tichoKrvavá nevěstaA Good MealBirdlandHappily Ever AfterKiller CrushMangiacakeSetkání se smrtíDoupě vlkůRobocopWe Were WolvesSmyčka časuZvrácená sestričkaThe ConspiracyEdwin BoydStay with MeMansonSaw 6Anne of Green Gables: A New BeginningBaby BluesStar Trek: Podivné nové světyLetterkennySurrealEstateWynonna EarpBad BloodZáhady Frankie Drakeové


Aktualizace osobnostního profilu Melanie Scrofano: 3.11. 2023 11:20