Tobin Bell 81 let


Americký filmový a televizní herec Tobin Bell se narodil 7. srpna 1942 v Queensu ve státě New York, ale vyrostl ve Weymouthu v Massachusetts. Jeho matka byla také herečkou. Tobin je ženatý a má dvě děti. Jako spisovatel napsal několik scénářů a divadelních her.

Bell si zahrál i menší, popřípadě jen epizodní role i v několika populárních seriálech jako 24 HODIN, STARGATE SG-1, RODINA SOPRÁNŮ, ALIAS nebo s Chuckem Norrisem ve WALKER, TEXAS RANGER.

V roce 2006 byl nominován na cenu MTV Movie Award na “Best Villain" (Nejlepší padouch) a v roce 2007 opět na “Best Villain“ a také na cenu “Best Butcher" (Nejlepší sériový vrah), kterou dokonce vyhrál.


7.8.1942
Queens, New York City, New York, USA
Tobin Bell csfd

CelloGhostkillerReBrokenSaw XAwakenSleep No MoreWolf MountainAileen Wuornos: American BoogeywomanLet Us InThe CallThe Old Man and the PondGates of DarknessIce Cream in the CupboardThe Way We Weren'tLife of the PartyBelzebuthJigsawThe Sandman12 Feet DeepRainbow TimeManson Family VacationDark HousePanenka z peklaPhantom HaloSaw 3DSaw 6Boogeyman 3Saw 5Boogeyman 2Hodina duchůNávnada 2: SváděníPohřbena zaživaSaw 4Saw 3Saw 2Saw: Hra o přežitíPower PlayČerná maska 2: Město masekGood NeighborEldorádoČtvrté patroBrownovo RequiemJedné horké letní nociKarate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varováníNebezpečná zásilkaAtentátCheyenneNáhradní matkaRychlejší než smrtĎábelský zabijákNový rájPomsta mrtvého mužeSmrt na počkáníVesmírné tajemstvíBod varuFirmaS nasazením životaSex, Love and Cold Hard CashV moci posedlostiCalendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story


Aktualizace osobnostního profilu Tobin Bell: 30.10. 2023 18:32