Igor Chaun 60 let


Igor Chaun se narodil 22. 8. 1963 v Praze jako syn sekretářky Čs. rozhlasu a posléze ženy v domácnosti Evy Chaunové a hudebního skladatele a malíře Františka Chauna, povoláním magistra farmacie. Hrál malé roličky v dětských filmech a hlavní roli ve filmu TŘI OD MOŘE. Dětství vnímal jako smutné osamělé a hloubavé. Po nepřijetí na pražskou konzervatoř, obor herectví se vyučil a odmaturoval jako horník na dole Klement Gottwald u Kladna.

Chaun byl vnímán jako výrazný filmový studentský talent, ale na svůj první celovečerní film zatím stále čeká. Věnuje se práci pro Českou televizi, natáčí vlastní dokumenty s duchovním přesahem a hledáním. Hodně cestuje po vlastech českých a přednáší o svých transformačních zážitcích s Amazonie.


22.8.1963
Praha, Československo
Igor Chaun csfd

Malé velké gat슝astní sebevraziOlympijské příběhyČeská sodaTrapasyGynekologie 2Černí anděléČeská sodaVelmi uvěřitelné příběhyDospělým ze dne na denNepřesaditelný!24 hodin s...Blanka Matragi - zrození pohádkyInventura FebiaMrtvý student, který se nikdy nenarodilPo stopách Listopadu I.Po stopách Listopadu II.Česká filharmonie je také člověkNejvětší ČechJamaica, Do You Remember?Opera hokejdoÚžasný rokenrol v Čechách aneb Jeď, Honzo, jeď!S Idou za zrcadlemCesta do IndieSkutečný svět?Tibet, dalajlama, poselstvíNesmrtelný život a smrt Mikiho Volka, rokenrolového králeZblízkaHledači zázračného kameneGEN - Galerie elity národaLéčba KlausemKomunistický 1.máj 1990 v Praze VokovicíchOtec, matka a já...


Aktualizace osobnostního profilu Igor Chaun: 20.11. 2023 04:00