Spencer Treat Clark 36 let


Spencer Treat Clark sa narodil 24. septembra 1987 v New Yorku v USA. Vyštudoval Taft School vo Watertown v štáte Connecticut. Momentálne študuje na Columbia University vo svojom rodnom meste.

Až po ďalších troch rokoch, v roku 2003, sa opäť objavil na filmovom plátne vo filme Clinta Eastwooda MYSTIC RIVER, kde stvárnil malú, ale dôležitú rolu tichého Raya Harrisa. Po tomto filme Spencer hral už iba v priemerných filmoch ako LOVERBOY alebo BABYSITTERS. Najnovšie ho môžeme vidieť v horore, produkovanom Wesom Cravenom THE LAST HOUSE ON THE LEFT.

Spencer má jednu sestru, herečku Elizu Clark. Medzi jeho hobby patrí hranie na gitare, cestovanie, hokej a horská cyklistika.


24.9.1987
New York City, New York, USA
Spencer Treat Clark csfd

Prokletí SalemuWeird: The Al Yankovic StorySkleněnýIce ScreamBecker's FarmCymbelineDěs po setměníDeep Dark CanyonThe Last Exorcism Part IIMnoho povyku pro nicTábor nadějePoslední dům nalevoHolky na hlídáníSuperheroesMiláčekTajemná řekaGladiátorVyvolenýDvojí obviněníMiluj bližního svéhoChristmas in CartoontownBuď on nebo myLong Island FeverAnimal KingdomSabrinina děsivá dobrodružstvíAgenti S.H.I.E.L.D.Myšlenky zločinceNámořní vyšetřovací službaŠílenci z ManhattanuZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiDobrá manželkaTřetí hlídka


Aktualizace osobnostního profilu Spencer Treat Clark: 25.2. 2024 09:05