Angus Macfadyen 60 let


Angus se narodil ve Skotsku, ale díky svému otci, který byl lékařem ve Světové zdravotnické organizaci, mu bylo umožněno vyrůstat na místech jako Filipíny, Singapur, nebo ve Francii. Nicméně když došlo na vzdělání, ocitl se zpět v Británii. Zapsal se do University of Edinburgh a později do Centrální školy řeči a dramatu v Londýně.

V nejbližší době mohl být viděn ve dvou dílech divácky úspěšné hororové série SAW (06, 07), nebo v šesti epizodách 2. řady seriálu CALIFORNICATION (08) jako volnomyšlenkářský Julian.

Angus hovoří plynně francouzsky, byl zasnoubený s herečkou Catherine Zeta-Jones a je první Brit, který ztvárnil postavu Orsona Wellese (CRADLE WILL ROCK, 1999).


21.9.1963
Glasgow, Scotland, Velká Británie
Angus Macfadyen csfd

Horizon: An American SagaCurse of the MacbethsTerra InfirmaThe TroubleGangcheolbi2: Jeongsanghoedam3022AliveBusiness EthicsPurge of Kingdoms: The Unauthorized Game of Thrones ParodyRobert the BruceSaint Mary's SecretBuck RunF.R.E.D.I.Macbeth UnhingedShe RisesTimelessZtracené město ZH4CopperheadSugarTaken by GraceWhite SwanHirokinKoupili jsme ZOONemilosrdná pohledávkaShadowheartImpulsSan SabaSaw 5Vražedné představyMaximální rychlostRich Inner Life of Penelope Cloud, TheSaw 4Vlna zabijákFatwaPanna z JuarezuRáže .45Saw 3The Pleasure DriversČernovousMurder on the Yellow Brick RoadShooting GallerySpartakusEquilibriumPodivná tajemstvíDvojitý podrazWoman's a Helluva Thing, AIásón a argonautiSecond SkinFacadeKolébka ve větruTitusJoseph's GiftLanai-LoaRat PackSoukromá válkaBojovníciDívka snůNevadaSnide and Prejudice


Aktualizace osobnostního profilu Angus Macfadyen: 10.11. 2023 14:31