Busta Rhymes 51 let


Busta Rhymes, celým jménem Trevor Smith Jr., se narodil 20. května 1972 v Brooklynu v N.Y. Je jamajského původu. Ve 12 letech se jeho rodina přesunula na předměstí Long Island, kde se setkal s dalšími rapery rostoucí v NY hip-hopové komunitě. Chodil na školu s velice známými MC's - Notorious B.I.G. a Jay-z. V roce 1993 se mu narodil syn T'ziah.

Busta Rhymes má atypický a rozlišný styl. U fanoušků je známý pro svou ojedinělou flow a bláznivým chováním ve svých klipech a show častokrát zaujme i jeho samotná vizáž. První zkušenost s filmem zažil v komedii Who's the Man?. Ve větší roli a po boku hereckých hvězd se objevil až v roce 2000 v Osudovém setkání, kde si zahrál i Sean Connery. Další a poslední dvě větší filmové role, které stojí za zmínku si odbyl v Halloween: Zmrtvýchvstání a Full Clip.


20.5.1972
Brooklyn, New York City, New York, USA
Busta Rhymes csfd

King of the DancehallClub LifeBreaking PointBusta Rhymes: Everything Remains RawFull ClipDeath of a DynastyDude... We're Going to RioHalloween: ZmrtvýchvstáníNarkotikaDrsnej ShaftOsudové setkáníLumpíciHolé lebkyKdo je kdoNebezpečně ozbrojenGreenovi ve velkoměstěHuangovi v AmericeMistr amatérLumpíciOrigins of Hip HopBehind the MusicEpicentra New Yorku: 11/9 – 2021½Survivors Guide to PrisonChristian Audigier the VifStretch and Bobbito: Radio That Changed LivesThe Game: The Documentary 2Time Is IllmaticWWE: The Best of SmackDown - 10th Anniversary 1999-2009Jim Jones: A Day in the Fast LifeLockdown, USARap Sheet: Hip-Hop and the CopsThe Game: The DocumentaryMaking of 'Love Don't Cost a Thing', The50 Cent: The New BreedThe Best of the Source AwardsIt's Black EntertainmentXzibit: Restless XposedShaft: Still the ManRhyme & ReasonBusta Rhymes & Big Daddy Kane & Conway the Machine: SlapBusta Rhymes feat. Mariah Carey: Where I BelongA$AP Ferg feat. A$AP Rocky, Dave East, French Montana, Rick Ross, Busta Rhymes & Snoop Dogg: East Coast (Remix)Busta Rhymes feat. Vybz Kartel, Tory Lanez - GirlfriendBusta Rhymes feat. Nicki Minaj - #Twerk ItBusta Rhymes: Thank YouBusta Rhymes feat. Chris Brown - Why Stop NowBusta Rhymes feat. Reek Da Villian & J-Doe - King TutDJ Khaled: Take It to the HeadAshanti feat. Busta Rhymes - The Woman You LoveTiësto vs. Diplo ft. Busta Rhymes - C'mon (Catch 'Em By Surprise)Busta Rhymes feat. Swizz Beatz - Stop the PartyDJ Khaled feat. T-Pain, Rick Ross, Busta Rhymes, Diddy, Nicki Minaj, Fabolous, Jadakiss, Fat Joe & Swizz Beatz - All I Do Is Win (Remix)We Are the World 25 for HaitiBusta Rhymes feat. Estelle - World Go Round


Aktualizace osobnostního profilu Busta Rhymes: 25.4. 2024 22:23