Brandon Routh 44 let


Brandon James Routh se narodil roku 1979 ve státě Iowa. Vystudoval University of Iowa a poté divadelní Norwalk Theater of Performing Arts. Po vystudování se hraním na jevišti začal živit. Pokoušel se o štěstí i před kamerou. Ale jeho začátky byly dost neslavné. Přijal například štěky v seriálech GILMOROVA DĚVČATA, OLIVER BEENE nebo ve WILL A GRACE. Ve filmu si poprvé zahrál v roce 2006 a to v dramatu BESTIE KARLA, ve kterém ztvárnil postavu Tima Peterse.

Do budoucna má v plánu prozatím samé komornější projekty (například drama Lie to Me). Ve volném čase rád plave, hraje basketbal, čte knihy a jezdí na kole. Žije s herečkou Courtney Ford. Pracuje i jako model. Jeho nejoblíbenější film je Statečné srdce. Hraje také na trumpetu a piano. Blízcí mu přezdívají B. J. a Jamie.


9.10.1979
Des Moines, Iowa, USA
Brandon Routh csfd

The Nine Kittens of ChristmasMalá AnastázieVixen: The MovieZheng fa tai ping yang400 DaysMissing WilliamThe Nine Lives of ChristmasŠampioni lakrosuIn SecurityLovec nestvůrNenápadná slečnaOdpočítáváníScott Pilgrim proti zbytku světaLife Is Hot in CracktownNeuvěřitelná láskaStuntmenTable for ThreeFlingZack a Miri točí pornoBestie KarlaSuperman se vracíQuantum LeapScott Pilgrim jde na věcFlashLegendy zítřkaZelenáčArrowSupergirlBatwomanBojíte se tmy?


Aktualizace osobnostního profilu Brandon Routh: 16.11. 2023 22:04