Alan Tudyk 53 let


Herec Alan Tudyk sa narodil 16. marca 1971 v Texase, kde aj vyrástol. Prvé kontakty s herectvom prišli už na strednej škole, ale plnohodnotne sa mu začal venovať až pri jeho štúdiu na univerzite (Lon Morris Junior College). Ako člen hereckého krúžku Delta Psi Omega získla niekoľko ocenení a bol považovaný za veľký talent. Bohužial tento svoj talent zatiaľ naplno nevyužil a na svoju veľkú rolu ešte len čaká.

So svojimi úlohami sa dokázal pohrať a vytvoriť postavám zaujímavé charaktery. Pomaly, ale isto si získava dôveru režisérov a producentov a dostáva čoraz atraktívnejšie role.


16.3.1971
El Paso, Texas, USA
Alan Tudyk csfd

Peter Pan a WendyPřáníThe Trouble with JessicaDivnosvětProkletá romanceDistancing SociallyEat Wheaties!EncantoHra na BohaRaya a drakAladinLedové království IIDeadpool 2Raubíř Ralf a internetOdvážná Vaiana: Legenda o konci světaRogue One: Star Wars StoryZootropolis: Město zvířatHodný dinosaurusLabyrint: Zkoušky ohněmOddball a tučňáciTrumboLiga spravedlivých: VálkaProbudím se zase včeraTellVelká šestkaVítejte u mě42Ledové královstvíAbraham Lincoln: Lovec upírůDoba ledová 4: Země v pohybuRaubíř RalfStrange FrameAlvin a Chipmunkové 3ConceptionTransformers 3: Odvrácená strana MěsíceKrásný chlapecThe Rockford FilesTucker & Dale vs. ZloAstro BoyFourplay3:10 Vlak do YumyHorší než smrtZbouchnutáDoba ledová 2: OblevaSerenityJá, robotMeet MarketRXVybíjenáDoba ledováPříběh rytířeSrdce v Atlantidě28 dníSkvělí chlapiDoktor Flastr35 Miles from NormalCreature CommandosChvála PeteyHarley Quinn


Aktualizace osobnostního profilu Alan Tudyk: 30.10. 2023 12:44