Wade Williams 62 let


Wade se narodil 24. prosince 1961 v Tulsa v Oklahomě. Už v mládí se zajímal o drama a hudbu, angažoval se v tomto směru v kostele. Přesto se ale nejdřív nerozhodl pro dráhu herce, po střední škole šel studovat medicínu na University of Tulsa. Nicméně jeho kulturní vlohy se projevovaly dál, a vystudoval tedy divadelní studia na stejné univerzitě.

Wade má tři sourozence a nyní žije v Dallasu se svou ženou, dcerou, štěnetem a kuřaty. Mimo hraní píše texty písní, fotografuje a hraje na harmoniku, kytaru a housle. Má zálibu v horské turistice a kolech.


24.12.1961
Tulsa, Oklahoma, USA
Wade Williams csfd

The Last ManhuntLena and SnowballRoe v. WadeA Brother's HonorBack ForkTemné sílyVenomIce ScreamSpacemanVelký draftBatman: The Dark Knight Returns Deluxe EditionGangster Squad – Lovci mafieNeporazitelný SupermanWakingBatman: Návrat Temného rytíře, část 1.Dortíková miseNaughty or NiceTemný rytíř povstalDobrý doktorGreen Lantern: Emerald KnightsThe Chicago 8Batman vs. Red HoodPoslední přístavDíraFlickaAmerican CrimeCollateralMummy an' the ArmadilloToxinAstronautsBroukKdo to štěká?Ken ParkVálka surfařůAliDům v kraji hrůzyErin BrockovichZ jaké jsi planety?Candyman 3: Den smrtiK-9 II. Můj přítel se studeným čumákemSilnice E9Kovboj Bebop: Lovec odměnJak prostéTeta MickČerná listinaGrimmHlasiťákoviMercy StreetCode BlackLiga snů


Aktualizace osobnostního profilu Wade Williams: 2.11. 2023 11:02