Catherine O'Hara 70 let


Catherine Anne O'Hara se narodila 4. března 1954, jako jedna ze sedmi sourozenců, do kanadsko-irské katolické rodiny žijící v Torontu. Po střední škole, kde se už pomalu začal projevovat její herecký talent, pracavola jako servírka.

Kromě hraní se Catherine začala věnovat i dabingu, psaní scénářů a písní se svou sestrou, zpěvačkou a skladatelkou Mary Margaret O'Haraovou a zkusila si i režii slavného kanadského seriálu THE OUTER LIMITS.

Catherine žije v La a se svým mužem Boem Welchem má dva syny a i když zatím neměla štěstí na významnější role, ve svých dosavadních rolích se vždy snažila odvést skvělé výkony a je neustále obsazována jak do menších snímků, tak i úspěšných Hollywoodských filmů.


4.3.1954
Toronto, Ontario, Kanada
Catherine O'Hara csfd

Argylle: Tajný agentBeetlejuice 2Mezi živlyObchodníci s bolestíChlupáčciAddamsova rodinaA.C.O.D: Děti rozvedenýchDokonalá nedokonalostTo My Future AssistantFrankenweenie: Domácí mazlíčekPříšerka v PařížiTemple GrandinováVrahouniMax a maxipříšerkyVšude dobře, proč být domaGood BehaviorBarbie a 12 tančících princezenMedvědí bratři 2Nominace na OscaraPenelopeV tom domě straší!Za plotemStrašpytlíkŠestý zápasAnděl strážnýLemony Snicket: Řada nešťastných příhodPřežít VánoceVichřiceOrange CountyThe Rutles 2: Can't Buy Me LunchSex instruktorNejlepší showBartokLate Last NightThe Life Before ThisCo se doma usmažíMěsto nadějePippi PunčochatáPoslední ze slavných králůČekání na GuffmanaMachřiNovinyWyatt EarpŽivot narubyUkradené VánoceSám doma 2: Ztracen v New YorkuZlatá žílaDick TracyLittle VegasSám domaAndrea Martin... Together AgainI, Martin Short, Goes HollywoodBeetlejuiceReally Weird TalesDave Thomas: The Incredible Time Travels of Henry OsgoodHořkostPo zavírací doběThe Last PolkaRock & Rule


Aktualizace osobnostního profilu Catherine O'Hara: 30.10. 2023 10:25