Jordana Brewster 43 let


Jordana Brewster se narodila 26. dubna 1980 brazilské modelce a americkému investičnímu bankéři v Panamě. Ve dvou měsících se přestěhovala do Londýna, kde žila do šesti let. Poté se její rodina přestěhovala do Rio de Janeira, kde se Jordana a její mladší sestra Isabella naučily plynně portugalsky. V deseti letech se Jordana s rodinou přestěhovala do New Yorku, kde studovala dívčí katolickou školu Sacred Heart a poté New York Professional Children's School. V roce 2004 dokončila univerzitu Yale.

Jordana žije nyní v Los Angeles s manželem, filmovým producentem Andrew Formem, se kterým se seznámila při natáčení Texaského masakru motorovou pilou: Počátek. Svatba proběhla na Bahamách v roce 2007. V roce 2013 se Jordaně a jejímu manželovi narodil syn Julian.


26.4.1980
Panama City, Panama
Jordana Brewster csfd

Rychle a zběsile 10SimulantBezúhonnost Josepha ChamberseWho Invited Charlie?On Our WayRychle a zběsile 9Hooking UpRandom Acts of ViolenceRychle a zběsile 7Všude dobře, doma pekloAmerican Heist - Americká loupežRychle a zběsile 6Rychle a zběsile 5Rychlí a zběsilíMr. and Mrs. SmithAnnapolisFriendly FireTexaský masakr motorovou pilou: PočátekKouzlo GraceAgentky D.E.B.S.Neviditelný cirkusRychle a zběsileŠedesátá létaFakultaThe Rookie: FedsThe Other TwoMagnum P.I.Smrtonosná zbraňAmerican Crime StoryRobot ChickenTajnosti a lžiDallas


Aktualizace osobnostního profilu Jordana Brewster: 2.11. 2023 23:46