Annie Corley 0 let


Annie Corley je americká herečka, která účinkovala v různorodé škále filmů a televizních produkcí približně od začátku 90.let. Její nejvýznačnější rolí k dnešnímu dni bylo ztvárnění postavy dcery Meryl Streep ve filmu THE BRIDGES OF MADISON COUNTY ( Madisonské mosty).

Mezi jejími televizními počiny je třeba zmínit hostování v seriálu THE CLOSER, NYPD BLUE, dále postavu matky Zachary Quinta v seriálu TOUCHED BY AN ANGEL a odbornici přes křestanství Mary Marsh v seriálu THE WEST WING (Západní křídlo), dále seriály WITHOUT A TRACE, MURDER, SHE WROTE, CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION a THE PRACTICE.

Je vynikajíci jezdkyní na koni. Byla také viděna v divadle Off-Brodway, kde občas ystupuje. Off-Broadway je divadlo, které má kapacitu 100-500 míst a je plně otevřeno kritikům i divákům. Hraje se na různých místech v New Yorku, ale ne přímo v Broadway Theater.


19.11.2023
Indiana, USA
Annie Corley csfd

Krásná řezniceCrazy HeartCtihodný občanO smyslu životaŠťastlivciRebelka21 gramůSeabiscuitZrůdaDrama v pensylvánském doleJů, vona je chlapIf You Only KnewLulu se vracíNejpevnější poutoLast ChancePravidla moštárnyŠedesátá létaZachraňte Willyho 3Život v sedmém nebiMadisonské mostyA Time to HealDěti tmySuverénZrada a pomstaMonstrumMalcolm XPresident's Child, TheZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiZločinKriminálka MiamiKriminálka Las VegasZákon a pořádekBeze stopyNámořní vyšetřovací službaZápadní křídloAdvokátiTo je vražda, napsala


Aktualizace osobnostního profilu Annie Corley: 19.11. 2023 15:19