Darren Grant


Darren Grant, filmový režisér narozený v Seattlu, se ve světě filmu ocitl díky své matce, nezávislé filmařce. Měl tak možnost poznat od dětství ojedinělý svět filmových festivalů a krátkých filmů. Poté co vystudoval filmovou školu v Kalifornii začal pracovat v produkční sféře. Pracoval s umělci jako jsou např. Janet Jackson, Stevie Wonder, Madonna, Toni Braxton či Prince.

Mezi jeho nejnovější filmy patří i snímek DOKAŽ TO!, který vypraví o mladé tanečnici Lauryn, toužící se prosadit ve velkém městě. Tento film je diváky mírně nedoceněný, ale přesto se dá říci, že je úspěšný. Jeho další nový film se jmenuje MAMA BLACK WIDOW, v kterém si mimo jiné zahrála i Rihanna. V současné době je Americký režisér Grant jedním z nejvyhledávanějších nových režisérů.

Darren Grant csfd

Wendy Williams: The Hot TopicKilling HasselhoffDokaž to!Deník šílené manželkyEqualizerMiliardySmrt v KaribikuYour Honor61st StreetDůvodné pochybnostiFantastická výchovaStalo se v MontaněOdkazSuper drbnaGod Friended MeHrubá kůžePolicajtky z L.A.Fotbalový talentKrálovna jihuSoundtrackThe ChiThe PurgeWu-Tang: Americká sága


Aktualizace osobnostního profilu Darren Grant: 12.12. 2023 13:07