Michael Jibson 43 let


Michael Jibson je herec z britského Hullu, držitel ceny Olivier. Je ženatý s herečkou Caroline Sheen. Jeho otec Tim Jibson pracuje v místním rozhlase v Hullu. Jeho bratr je herec, režisér a producent Paul Jibson. Michael vyrůstal v Hesslu a navštěvoval Hessle High School.

V roce 2018 získal Michael cenu Oliver Award za nejlepšího herce ve vedlejší roli v muzikálu za roli krále Jiřího III. v londýnské hře „Hamilton“ Lina Manuela Mirandy. V roce 2003 byl rovněž nominován na cenu Oliver Award za nejlepší mužský herecký výkon v muzikálu za roli Joea Caseyho v muzikálu „Our House“, jehož autorem je Tim Firth a britská skupina Madness.


16.12.1980
Hull, Humberside, Anglie, Velká Británie
Michael Jibson csfd

Poslední noc v SohoTo Olivia1917Útok z hlubinKráska a zvířeThe LighthouseSaints & StrangersKlub výtržníkůKrvavé penízeThat Day We SangA Viking Saga: The Darkest DayHammer of the GodsRanhojičTřináctý příběhWikiLeaksBídníciPanic ButtonCemetery JunctionDevil's BridgeFreakdogLekce 21Čistá práceRytíři nebesJim z nádražíThe ReckoningTělaKorunaNestvůra z EssexuObviněnýFour LivesHonourIsolation StoriesKvízPsychiatrGalavantInspektor BanksOtec Brown


Aktualizace osobnostního profilu Michael Jibson: 23.4. 2024 15:43