Konstantin Chabenskij 52 let


Konstantin Jurevič Chabenskij se narodil 11. ledna 1972 v Leningradě v SSSR (v současném St. Peterburgu, Rusko). Jeho otec Jurij Aronovič Chabenskij a matka Tatiana Gennadievna (rozená Nikulina) byli vojenští hydrologové. Mladý Konstantin Chabenskij studoval elektroniku na Leningradské Technické škole pro leteckou elektroniku a automatiku. Ve třetím ročníku si uvědomil, že elektronika není nic pro něj.

V roce 1994 Chabenskij debutoval ve filmu NA KOGO BOG POSCHLET. V roce 2000 se začal natáčet seriál UBOJNAJA SILA, který Konstantina proslavil po celém Rusku, tento seriál se natáčel v St. Peterburgu. Konstantin se stal celosvětově populární díky roli Antona v populárním ruském filmu NOČNÍ HLÍDKA (2004) a jeho pokračování DENNÍ HLÍDKA (2006) podle literární předlohy Sergeje Lukjaněnka, pod taktovkou Timura Bekmambetova.

V roce 1996 byl Konstantin členem St. Peterburg theatre of Lensovet. Pracoval společně se svými spolužáky z St. Petersburgském Divadelním institutu Muziky a Kinematografie. V roce 2003 začal Chabenskij hrát v Moskevském uměleckém divadle. Hrál například v divadelních Inscenacích „Dni turbinykh“ a „Hamlet“.

Konstantin se svým dlouholetým společníkem Michailem Jevgenevičem Porečenkovem chystá zinscenovat hru Some like i shot pro Moskevské umělecké divadlo (MKhAT). Konstantin byl ženatý s radioreportérkou Anastasií Arťomovnou Chabenskou (*31.3.1975, Leningrad, SSSR - + 1.12.2008, Los Angeles, USA). Má dva domy; jeden v Moskvě a druhý v St.Peterburgu.


11.1.1972
Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
Konstantin Chabenskij csfd

Bremenskije muzykantyPravědnikSto let tomu vperjodU ljuděj tak byvajetGrom: Trudnoje dětstvoChempion miraDoktor LizaFeyaTrojeŽivelUrfin Džjus vozvraščajetsjaSelfieSobiborJolki novyjeMoj super papaSpacewalkerUrfin Džjus i jego děrevjannyje soldatyChorošij malčikI-sajděrVymahačSavva: Srdce bojovníkaAvanťuristyJolki 1914Černé mořeRasputinZeměpisec, který propil globusSkazka. JesťJeden musí z kola venJolki 2RasputinVykrutasyJolkiZázrakAdmirálPřízrakWantedIronie osudu IIRusuli samkudhediChas pikDenní hlídkaBědnyje rodstvěnnikiStátní radaBogiňa: kak ja poljubilaNoční hlídkaSvojiSvéráz národní politikyNebe. Letadlo. Dívka.V dviženiiMechaničeskaja sjuitaPoklonnikSkaz pro Fedota-strelcaDom dlja bogatychŽenskaja sobstvěnnosťChrustaljove, vůz!NatasaNěpriličnyje děňgiZa čas do rassvetaTrockij


Aktualizace osobnostního profilu Konstantin Chabenskij: 31.10. 2023 11:53