Scott Bakula 69 let


Scott Stewart Bakula pochází z hudební rodiny a má dva mladší sourozence. Bakula je znám především jako televizní herec, ale svou hereckou kariéru začal učinkováním na Brodwayi. Po několika malých rolích v TV seriálech vytvoříl roli dr. Sama Becketta v úspěšném sci-fi seriálu Quantum Leap. Za tuto roli získal v roce 1992 Zlatý Globus a několik nominací na Emmy. Dokonce režíroval několik dílů tohoto seriálu. V roce 1988 získal čtyři nominace na cenu Tony v muzikálu Romance-Romance.

Své hudební nadání Scott využil v animovaném muzikálu Cats Don't Dance, když propůjčil svůj hlas hlavní postavičce kocoura Dannyho. V oscarovém filmu Americká krása představoval homosexuálního souseda hlavní postavy, kterou skvěle zahrál Kevin Spacey. V roce 2001 se stal kapitánem Johathanem Archerem v páté sérii Star Trek - Enterprise. V poslední době se objevil v několika dílech seriálu The New Adventures of Old Christine a v roce 2007 natočil film Blue Smoke.

V roce 1995 se objevil na obálce časopisu Playgirl, kde předvedl svou vypracovanou postavu.


9.10.1954
Saint Louis, Missouri, USA
Scott Bakula csfd

NesmrtelníBasmati BluesO cestování s láskouMe Him HerElsa & FredEnter the Dangerous MindGeography ClubLiberace!Zdrojový kódInformátor!Nora Roberts: Posedlost ohněmDům životaMezi náma holkamaMezi námi děvčatyŽivotní roleFather Can't CopeJménem liduLuminariasMůj nejlepší přítelRodinné prokletíTatínkovi andílciAmerická krásaMizernej charakterNetForcePrvní liga 3: Zpátky do druhé ligyKočky netančíTo je můj synCizáciIce & Asphalt: The World of HockeyMoje rodinaPán kouzelBarva nociHra bez pravidelNa útěkuZáchranná akceIn the Shadow of a KillerNezbytná tvrdostZátiší Summit BluffInfiltratorLast Fling, TheNezničitelný mužCo děláme v temnotáchNámořní vyšetřovací služba: New OrleansSimpsonovi


Aktualizace osobnostního profilu Scott Bakula: 16.11. 2023 22:47