Candis Cayne 52 let


Candis se narodila roku 1971 na Hawaii jako Brendon McDanniel. Do roku 1989 na Hawai žila společně se svými rodiči a dvojčetem Dylanem. Následně rozhodla přestěhovat sebe a svůj život do Los Angeles, kde po dobu jednoho roku navštěvovala taneční školu. V počátcích 90. let již budovala na scéně Drag Queens svoji kariéru choreografky, herečky a performerky.

Nejzásadnějším okamžikem v kariéře je role Carmelity Rainer, milenky ženatého newyorčana (William Baldwin) v seriálu Dirty Sexy Money. Roku 2015 se objevila po boku Ženy roku 2015, Caitlyn Jenner (dříve Bruce Jenner), v reality show zabývající se transgender lidmi I Am Cait na televizní stanici E!.


29.8.1971
Maui, Hawaii, USA
Candis Cayne csfd

I Hate New Year'sCrazy BitchesMeth HeadLibanesa LoiraStarrbootyMob QueenAlways Something BetterStonewallTři muži v negližéCrazy BitchesChirurgovéV zajetí kouzelTransparentTlukot srdcíJak prostéNecessary RoughnessPlastická chirurgie s. r. o.V těle boubelkyDirty Sexy MoneySordid Lives: The SeriesKriminálka New YorkNew York UndercoverVenus Envy: The House of Venus StoryV záři reflektorůThe Advocate Celebrates 50 Years: A Long Road to FreedomThe Little House That CouldDragtimeHer CurveHollywoodské médium s Tyler HenryJak jsem se stal ženouHey Qween!RuPaul's Drag RaceThe Big Idea with Donny Deutsch


Aktualizace osobnostního profilu Candis Cayne: 16.4. 2024 06:08